فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

پشت پرده‌ی دعوا‌های استقلال مشخص شد

استقلال این روز‌ها با مربی‌اش مشکلاتی دارد و بین تیم مدیریتی و مربی ارتباط کاملا حسنه برقرار نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، استقلال این روزها با مربی‌اش مشکلاتی دارد و بین تیم مدیریتی و مربی ارتباط کاملا حسنه برقرار نیست.

 

آبی های تهران انگار عادت کردند که هر فصل چند دستگی را در همان ابتدای فصل به تیم شان وارد کنند و این بار جدایی علی خطیر از آبی ها باعث شده اپوزیسیونی برای این تیم شکل بگیرد.

 

اپوزیسیونی که می تواند به تیم ضربه های مهلک بزند. ماجرا از این قرار است که استراماچونی اولین پیشنهاد کار در استقلال را زمانی از خطیر گرفت که هنوز تا دو ماه بعد از آن شفر سرمربی آبی ها بود.

 

درست در زمانی که تقریبا ارتباط باشگاه و استراماچونی به بن بست رسیده بود و فتحی مصاحبه تندی داشت که مربی ایتالیایی خواسته هایی در تضاد با ارزش های ایران دارد، این خطیر بود که دوباره قصه را جوش داد. حالا اما شرایط کمی متفاوت شده است. خطیر بعد از موفقیتی بزرگ‌ در تداوم قهر و آشتی های متوالی اش از جمع آبی ها جدا شد و فتحی هم استعفایش را قبول کرد اما انگار او کامل سایه اش را از تیم نبرده است. این که رفیق ایتالیایی و به نوعی مشاور رسانه ای اش در ایتالیا مطلب می نویسد و می گوید استراماچونی از رفتن معاون تیم دلخور است، یعنی مشکل اصلی فتحی نیافتن مهره ای به جای خطیر است که سایه او را از سر تیم بردارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار