ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

کاهش نسبی دمای تهران از دوشنبه

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان آسمانی صاف و قسمتی ابری همراه با وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در نواحی جنوبی و غربی همچنین کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر. بر اساس نقشه‌ها و تحلیل برونداد الگوهای پیش‌بینی عددی وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد در ساعت‌های بعد از ظهر و شب و افزایش سرعت باد پیش‌بینی می‌شود.

 

از غروب یکشنبه تا چهارشنبه ( ۲۵ تا ۲۸ تیر) با گذر یک موج ناپایداری در بیشتر نواحی استان وزش باد نسبتا شدید در ارتفاعات و نواحی جنوبی و غربی در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید، گاهی وزش باد خیلی شدید موقت و در نواحی مستعد با خیزش موقت گردوخاک مورد انتظاراست.

 

طی روزهای دوشنبه تا چهارشنبه (۲۶ تا ۲۸ تیر) کاهش نسبی دما در سطح استان، افزایش ابرناکی در نیمه شمالی استان و رخداد بارش پراکنده با احتمال رعد و برق در ارتفاعات شمالی پیش‌بینی می‌شود.

 

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا ( ۲۵تیر) صاف، گاهی افزایش باد، در بعد از ظهر کمی ابری با حداقل دمای ۳۶ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۲۶تیر) صاف تا قسمتی ابری، در بعد از ظهر افزایش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۴۱ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر