دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

گرد و خاک در 16 استان

صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: در 5 روز آینده در شمال شرق، جنوب شرق و شرق کشور و بخش‌هایی از مرکز کشور، همچنین استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید، در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضیائیان وی افزود: از فردا تا یکشنبه اول مرداد در برخی ساعات در نوار مرزی غرب کشور و برخی مناطق جنوب غرب سرعت وزش باد افزایش می‌یابد و پیش‌بینی می‌شود در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، خوزستان و ایلام گرد و خاک داشته باشیم.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: در 3 روز آینده در برخی نقاط شمال غرب کشور، سواحل خزر و ارتفاعات البرز افزایش ابر، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان گفت: امروز در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، اردبیل، گیلان، قزوین، گلستان، کردستان و اردبیل، همچنین دامنه‌ها و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: روزهای جمعه و شنبه پیش رو در برخی نقاط آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران، همچنین ارتفاعات البرز مرکزی، رگبار پراکنده، گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: در سه روز آینده در برخی از دامنه‌ها و ارتفاعات استان سیستان و بلوچستان و کرمان، همچنین جنوب شرق فارس و هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

* بیماران تنفسی و افراد سالخورده 16 استان‌ از تردد غیر ضروری خودداری کنند

ضیائیان با اشاره به صدور هشدار نارنجی از سوی سازمان هواشناسی گفت: تا روز شنبه ‌۳۱ تیر وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد همراه با گردوخاک خواهیم داشت، این شرایط امروز و فردا در خراسان شمالی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، سمنان، تهران، قزوین، البرز، قم، مرکزی و شمال فارس، و روز ‌شنبه ‌۳۱ تیر در جنوب سمنان، شمال شرق اصفهان، قم، جنوب تهران، البرز، شمال مرکزی و غرب استان‌های ایلام و خوزستان پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا احتمال رخداد توفان شن در شرق کشور‌، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال وجود دارد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: توصیه می‌شود اجتناب از تردد غیر ضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، پرهیز از فعالیت کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی، در دستور کار باشد.

* اردبیل و شهرکرد خنک‌ترین مراکز استان

ضیائیان در باره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف، گاهی وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 39 و 28 درجه خواهد بود.

وی اضافه کرد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای 49 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 15 درجه بالای صفر و اردبیل با کمینه دمای 14 درجه بالای صفر خنک‌ترین مراکز استان خواهد بود./فارس

ارسال نظر