سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

ثبت رضایت‌نامه بدون قید و شرط برای بخشش «نجفی»

وکیل میترا استاد گفت: اولیای دم مرحومه به یکی از دفاتر اسناد رسمی رفته و رضایت‌نامه خود را به طور رسمی ثبت کردند. این رضایت کاملاً بی‌قید و شرط صادر شده و هیچ گونه مبلغی به عنوان دیه یا وجه‌المصالحه دریافت نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود حاجیلوئی گفت: موکلم از حق شرعی و قانونی خود مبنی بر قصاص محمدعلی نجفی گذشتند و با تمام حاشیه‌ها و حرف و حدیث‌هایی که بود توانستند از این مرحله عبور کنند.

 

وی ادامه داد: جلسات زیادی برای گرفتن رضایت برگزار شد که در همه این جلسات اولیای دم میترا استاد، پدر، مادر و برادرش حضور داشتند تا در این جلسات که بزرگان کرمانشاه، خانواده و همچنین وکلای آقای نجفی حضور داشتند و حتی برخی از مسؤولان نیز آمد و رفت کردند نهایتاً رضایت حاصل شد.

 

وکیل میترا استاد گفت: از لحاظ قانونی اولیای دم حق و اختیار دارند که برای اعلام رضایت خود به دادگاه بروند یا در دفاتر اسناد رسمی حاضر شوند که در این رابطه اولیای دم مرحومه به یکی از دفاتر اسناد رسمی رفتند و رضایت‌نامه خود را به طور رسمی ثبت کردند.

 

حاجیلوئی گفت: این رضایت کاملاً بی‌قید و شرط صادر شده هیچ گونه مبلغی به عنوان دیه یا وجه‌المصالحه دریافت نشده بنابراین شایعات مربوط به ردوبدل وجه کاملاً کذب است.

 

وی در مورد مطالبه مهریه میترا استاد نیز گفت: در موضوع مهریه ما وکالتی نداریم هر چند که یک حق قانونی است و اولیای دم نسبت به مطالبه آن یا بخشش مهریه می‌توانند دخل و تصرف داشته باشند.

 

وکیل میترا استاد گفت: رسیدگی در کمترین زمان ممکن و به دور از فشار نهادهای مختلف انجام شده، ایرادات جزئی مطرح نبوده و در نهایت مجازات‌های مربوط به اتهامات آقای نجفی جزء در یک مورد صادر و اعلام شده که البته مورد اعتراض ما هم است و با این اعلام دادرسی جنبه خصوصی جرم (قتل) رفع شده است.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار