سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

سیل ویرانگر در کره جنوبی ۳۷ کشته بر جای گذاشت

با پیدا شدن جسد ۹ نفر دیگر از داخل تونلی در شهر چئونگ‌جو، تعداد تلفات باران‌های سیل آسای اخیر کره جنوبی به ۳۷ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های کره‌جنوبی اعلام کردند که تیم‌های امداد و نجات این کشور روز یکشنبه جسد ۹ نفر را از داخل تونلی که سیل آن را زیر آب برده بود و ۱۵ خودرو در آن گرفتار شده بودند، به بیرون کشانده‌اند.

با پیدا شدن جسد این ۹ نفر، تعداد تلفات باران‌های سیل آسای اخیر کره جنوبی به ۳۷ نفر رسیده است.

رئیس سازمان آتش نشانی شهر چئونگ‌جو گفت که تقریبا ۹۰۰ نفر امدادگر که غواصان نیز در میان آن‌ها بودند به جست‌وجوی افراد در داخل تونلی در مرکز شهر چئونگ‌جو پرداختند، جایی که خودرو‌های متعدد از جمله یک اتوبوس داخل آن گیر کرده بودند. این خودرو‌ها به دلیل سیل ناگهانی و سریعی که عصر شنبه روی داده بود در داخل تونل گرفتار شده بودند.

مقام‌های آتش‌نشانی شهر چئونگ‌جو برآورد کرده‌اند که این تونل تنها طی دو تا سه دقیقه پر از آب شده است.

تصاویر و فیلم‌های ویدئویی منتشر شده از محل وقوع حادثه نشان می‌دهد که تیم‌های امداد و نجات در حال پمپاژ کردن آب از داخل تونل به برون بوده و غواصان با استفاده از قایق‌های بادی، به داخل و بیرون از تونل در حال تردد هستند.

«یانگ چان» از مقامات اداره آتش نشانی استان «چانگ چئون شمالی» گفت ساعت‌های متمادی طول می‌کشد تا تمامی آب از داخل تونل تخلیه شود.

وی افزود که تونل همچنان ۴ تا ۵ متر آب به همراه گل و لای داشته و امدادگران با احتیاط در حال تخلیه آب هستند. / فارس

ارسال نظر