ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رودخانه سرباز طغیان کرد/ قطع راه ارتباطی ۳۳ روستا

بر اثر فعالیت سامانه مونسون در جنوب استان سیستان و بلوچستان و بارندگی شدید امروز، رودخانه سرباز طغیان کرد و در بخش مرکزی شهرستان سرباز سیلاب جاری شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اثر فعالیت سامانه مونسون در جنوب استان و طغیان رودخانه کاجو راه ارتباطی ۳۳ روستای حوزه کاجو و ساربوک به مرکز شهرستان برای چندمین بار بسته شد.

سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: این راه‌های روستایی که از هفته‌های قبل مسدود شده بود به علت تدوام فعالیت سامانه مونسون و سیلاب‌های پی در پی رودخانه کاجو همچنان مسدود مانده است.

هاشم‌زهی افزود: ۱۷ هزار نفر از جمعیت روستایی این شهرستان از ۱۰ روز قبل هیچگونه راه ارتباطی به مرکز شهرستان ندارند.

وی گفت: در شبانه روز گذشته از ایستگاه باران سنج دهیرک کاجو ۲۵ میلیمتر، ساربوک ۱۴ میلیمتر، شهر قصرقند ۷.۵ میلیمتر و هلنچکان ۸ میلیمتر باران گزارش شده است.

محسن حیدری مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان قسمتی ابری تا ابری و غبارآلود، تا یکشنبه شب در منطقه بلوچستان واقع در نیمه جنوبی استان رگبار شدید و رعدوبرق، تندباد‌های شدید لحظه‌ای و گردوخاک، احتمال برخورد صاعقه با تاکید بر بعدازظهر امروز پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: تا اواسط هفته در نواحی شمالی بادشدیدو گردو خاک نقاط مستعد توفان گردو خاک خواهیم داشت. طی این مدت در زاهدان و سایر نقاط نواحی مرکزی و جنوبی افزایش غبار و بادوگردوخاک با شدت کمتر نسبت به شمال استان رخ خواهد داد. دریای عمان به ویژه در مناطق شرقی مواج پیش‌بینی می‌شود.

در پی بارندگی شدید امروز رودخانه سرباز هم‌اکنون طغیان کرده و در روستای «گوردر» از توابع بخش مرکزی شهرستان سرباز سیلاب جاری شده است. / تسنیم

ارسال نظر