آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

دستگیری ۲ مامورنما در حین سرقت از شهروندان

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری دو تن که با معرفی خود به عنوان مامور یکی از ارگان‌های حکومتی اقدام به سرقت از شهروندان کرده بودند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد معظمی گودرزی در توضیح جزئیات این خبر گفت: روز گذشته ماموران کلانتری ۱۱۱ هفت چنار از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و گزارش مردمی متوجه شدند که دو نفر که با غصب عناوین نظامی یکی از ارگان‌های حکومتی در حوالی چهار راه محمودی در حال سرقت از مردم هستند. در همین راستا نیز بلافاصله تیمی از ماموران به محل اعزام شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به حضور ماموران درمحل گفت: ماموران با حضور در محل متهمان را در حالی که درحال بررسی موتورسیکلت شهروندی به منظور اخاذی بودند، مشاهده کرده و در عملیاتی آنان را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. همچنین با بررسی‌های پلیسی و استعلام‌های انجام شده نیز متوجه شدند که این افراد در هیچ یک ارگان‌های حکومتی مشغول به فعالیت نبوده و نیستند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه دو متهم با داشتن کارت‌های شناسایی متعدد تقلبی، اسپری اشک آور، بی‌سیم و... و صرفا با پوشیدن لباس فرم در سطح شهر تردد کرده و اقدام به سرقت و زورگیری از شهروندان کرده بودند، گفت: این افراد تحت بازجویی قرار گرفته و به جرم خود اعتراف کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه برای متهمان پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: با دستور قضائی متهم برای تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفته است. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده