وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی از افراد کم‌سواد در مقابل عابربانک

کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی از افراد کم‌سواد در مقابل عابربانک فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری فردی که با شیوه تعویض کارت‌های عابر بانک اقدام به کلاهبرداری از دستکم ۱۰۰ نفر در این شهرستان کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد قاسم طرهانی در این‌باره گفت: به دنبال طرح شکایت و مراجعه تعدادی از شهروندان مبنی بر سرقت کارت‌های عابربانک‌شان و برداشت غیرمجاز از این کارت‌ها، رسیدگی به موضوع در دستورکار کارآگاهان پلیس آگاهی شهر ری قرار گرفت و آنان در تحقیقات اولیه از مالباختگان که عمدتا سالمند بودند، متوجه شدند که این افراد برای برداشت وجه به خودپرداز‌های بانکی مراجعه کرده، اما به دلیل عدم سوادکافی از فردی برای برداشت و انتقال وجه تقاضای کمک کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مالباختگان پس از برداشت غیرمجاز از کارت‌های بانکی‌شان تازه متوجه تعویض کارتشان شده‌اند گفت: با انجام اقدامات پلیسی مشخص شد که فردی با پرسه زنی در اطراف خودپرداز‌های بانکی اقدام به شناسایی طعمه‌های خود و جلب اعتماد آنان به بهانه کمک در انتقال یا برداشت وجه کرده و در فرصتی مناسب کارت‌های عابربانک مال‌باختگان را با کارت‌های تقلبی که در اختیار داشته تعویض کرده است.

طرهانی با بیان اینکه در جریان بررسی‌ها و تحقیقات تخصصی پلیس، هویت سارق و محل تردد وی مورد شناسایی قرار گرفت، اظهارکرد: کارآگاهان موفق شدند پس از اخذ مجوز قضایی و در مراقبت‌های ویژه پلیسی زمانی که متهم قصد فریب شهروندی دیگری را داشت، وی را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به انتقال متهم به مقر انتظامی و انجام بازجویی از وی، گفت: متهم تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به ۱۰۰ فقره کلاهبرداری و به خصوص کلاهبرداری از سالمندان و افراد کم سواد با همین شیوه اعتراف کرد. بر اساس برآورد‌های انجام شده این فرد تاکنون بیش از ۲۰ میلیارد ریال از این طریق کلاهبرداری کرده بود.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، گفت: متهم به همراه پرونده متشکله برای سیر مراحل قانونی و ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا تحویل داده شد.

طرهانی با اشاره به این پرونده هشدار داد: ضروری است شهروندان و به‌ویژه افراد کم سواد یا بی‌سواد برای استفاده از دستگاه‌های خود پرداز یکی از افراد مطمئن را همراه خود برده و از ارائه کارت و رمز کارت خود به دیگران خودداری کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده