شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

متفکر آزاد: تمامیت ارضی ایران قابل مذاکره نیست

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: قرارگیری روسیه در کنار بیانیه شورای همکاری خلیج فارس نشان از نداشتن تحلیلی جامع از تحولات و شناختی ناقص از ملت‌های منطقه توسط برخی از همسایگان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز در جلسه علنی امروز (سه شنبه 37 تیر) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین علیه السلام در تذکری گفت: امروز شهدی دیگر از شهدای شرف و عزت این آب و خاک در تبریز سرافراز تشییع شد.امروز امیر حسین پور جوانی با غیرت نماد دیگر از تعلق جوانان این آب وخاک به عزت،شرف و امنیت کشورمان شد.خدمت خانواده این شهید بزرگوار و مردم تبریز تسلیت عرض می‌کنم.

 

وی افزود: ملت ما ملت بزرگی است که هشت سال جنگید تا یک وجبی از خاک خود را به دشمن ندهد و این اراده فولادین ملتی بزرگ است برای دست یابی به اهدافش دست بر زانو خود می‌گذارد و بر می‌خیزد.

 

عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرد: قرارگیری روسیه در کنار بیانیه شورای همکاری خلیج فارس نشان از نداشتن تحلیلی جامع از تحولات و شناختی ناقص از ملت ‌های منطقه توسط برخی از همسایگان می‌باشد.

 

وی ادامه داد: تمامیت ارضی ایران قابل مذاکره نیست و این را آمریکایی‌هایی می دانند که خود را مجاب به حفظ فاصله قانونی از ایران می کنند.

 

نماینده مردم تبریز گفت: ملت ما منافع خودش را بر کسی ترجیح نخواهد داد. از تلاش‌های بین المللی دولت در پیوستن به پیمان‌های ارزشمند جهانی مثل پیمان شانگهای و نیز موراودات بین‌دولی و تنش‌زدایی‌های کم سابقه با همسایگان قابل تقدیر است. امیدواریم که این همت دولت در سایر عرصه‌های کشور نیز نمود یافته و امید ونشاط را به جامعه ایرانی تزریق کند.

 

وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور شما را چهره‌ای خدوم و دردمند می‌شناسیم و از ازش تلاش‌های شبانه‌روزی دولت در آوار برداری اقتصادی یک دهه گذشته مطلع هستیم.

 

عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرد : به عنوان نماینده مردم نمی توانم نسبت به درد اجاره نشینی که در این ایام به تعویض خانه مجبور است میلیون ها تومان به اجاره‌اش بیفزاید.در صورتی که بر درآمدش چیزی افزوده نشده است بی تفاوت باشم. قوانین خوب اگر درست اجرا شود خروجی موثری در زندگی مردم می‌گذارد./فارس

ارسال نظر