وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

سوال نماینده خوی از مرتضوی درباره عملکرد وزارت تعاون کار و رفاه‌ اجتماعی

سوال نماینده خوی از مرتضوی درباره عملکرد وزارت تعاون کار و رفاه‌ اجتماعی سؤال نماینده خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی از وزیر کار درباره انتصابات اخیر و مدیریت برخی زیر مجموعه‌های این وزارت خانه به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سؤال عادل نجف زاده نماینده خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی از وزیر کار درباره انتصابات اخیر و مدیریت برخی زیر مجموعه‌های این وزارت خانه به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شد.

 

این نماینده مجلس از مرتضوی سوال کرده است که چرا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه مدونی برای برون رفت از ضعف ساختاری و سوء مدیریت بنگاههای تولیدی و اقتصادی زیر مجموعه که دچار ناترازی اقتصادی شده ندارد و دلیل اخراج کارگران زیر مجموعه وزارت کار چیست؟.

 

به گفته این نماینده مجلس، بنگاههای تولیدی و اقتصادی زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل ضعف ساختاری و سوء مدیریت دچار ناترازی اقتصادی شده‌اند.

 

نجف‌زاده تصریح کرده است: وزارت کار باید متولی ایجاد شغل و سیاستگذار حمایت از بخش کارگری باشد که متاسفانه نه تنها از تعداد بیکاران کاسته نشده است، بلکه در مجموعه شرکت دخانیات کشور زمزمه اخراج کارگران نیز شنیده می شود. دخانیات خوی و چایپاره که بیش از 50 سال قدمت تازه بعد از پنچ سال تعطیلی مطلق در حال جان گرفتن بود که به دلیل تغییر مدیریت و انتصاب شخص غیر مرتبط و فاقد تخصص روند نزولی شاخص های خود را طی می کند و اکنون شش ماه است عملا در رکود بسر می برد.

 

سوال نماینده خوی برای بررسی به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع می شود و وزیر تعاون باید با حضور در این کمیسیون پاسخگوی این سوال باشد و اگر پاسخ وزیر برای نماینده خوی قانع کننده نبود، سوال برای بررسی بیشتر به صحن مجلس ارجاع می شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار