گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رایزنی وزرای خارجه روسیه و ترکیه درباره توافق غلات

وزرای خارجه روسیه و ترکیه در یک تماس تلفنی در خصوص گزینه‌های دیگر ارسال غلات به کشورهای نیازمند در پی پایان توافق غلات گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در یک تماس تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه درباره نتایج همکاری مشترک بین مسکو و آنکارا در چارچوب «توافق غلات» گفت‌وگو کردند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: «وزرای خارجه (ترکیه و روسیه) بعنوان جایگزینی برای "ابتکارعمل دریای سیاه"، گزینه‌های دیگری را برای برای عرضه غلات به کشورهای بسیار نیازمندی که به اقدامات خرابکارانه کی‌یف و حامیان غربی آن وابسته نیستند، در نظر گرفتند.

 

طبق این گزارش، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که وزرای خارجه ترکیه و روسیه در تماس تلفنی خود در خصوص گزینه‌های دیگر ارسال غلات به کشورهای نیازمند در پی پایان توافق غلات گفت‌وگو کردند.

 

علاوه بر این، آن‌طور که وزارت خارجه روسیه اعلام کرده است فیدان و لاوروف همچنین در خصوص جدیدترین تحولات اوکراین بحث و گفت‌وگو کردند و بر لزوم تداوم تماس‌های دوجانبه تأکید کردند.

 

از طرف دیگر، روزنامه «الحریت» ترکیه در این خصوص گزارش کرد که هاکان فیدان با سرگئی لاوروف، و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، در مورد تحولات پیرامون توافق غلات بین اوکراین و روسیه گفت‌وگو کرده است.

 

بر اساس این گزارش، هدف از مذاکرات بین دیپلمات‌های ارشد ترکیه و روسیه در ۱۸ ژوئیه (۲۷ تیر ماه) یافتن راه‌حل و تضمین دسترسی مداوم غلات اوکراین به بازارهای جهانی از طریق تنگه ترکیه بود./ فارس

ارسال نظر