ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

تصویب لایحه اصلاحیه قانون بودجه در دولت

سخنگوی دولت از تصویب لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور در هیات وزیران خبر داد و با بیان اینکه دولت قصد تغییر شیوه تعیین نرخ خوراک پتروشیمی ها را ندارد، گفت: فرمول پیشنهادی وزارت اقتصاد در کمیسیون اقتصادی دولت رد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با تشریح مصوبات این هفته دولت اظهار کرد: با پیشنهاد وزیر صمت، سازمان زمین شناسی به عنوان متولی شناسایی و تعیین حدود ژئوپارک‌ها (زمین‌بوستان‌ها) کشور تعیین شد.

 

وی افزود: با پیشنهاد معاونت زنان، آیین نامه هزینه کرد یک درصد درآمد های دستگاه های اجرایی در حوزه بانوان به تصویب هیئت وزیران رسید و دولت با تصویب آیین نامه‌ای در خصوص هوشمندسازی نحوه تخصیص اعتبارات دولت موافقت کرد.

 

بهادری جهرمی از تصویب لایحه بیمه شخص ثالث و سرنشین شناورهای مسافری به پیشنهاد وزارت راه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این لایحه منجر به افزایش امنیت گردشگران دریایی شود.

 

به گفته وی، اصلاح آیین نامه صدور مجوز آموزشگاه های رانندگی از دیگر مصوبات امروز هیات دولت بود.

 

پیشنهاد وزارت اقتصاد درباره نرخ پتروشیمی‌ها رد شد

بهادری جهرمی همچنین درباره بررسی نرخ خوراک پتروشیمی‌ها اظهار داشت: این نرخ طبق بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص شده بود و بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها، نرخ منابع انرژی و مصارف آن مشخص است.

 

وی با یادآوری اینکه مجلس هرساله منابع و مصارفی را برای این بخش پیش بینی می‌کند، افزود: مجلس سال گذشته درباره عدم افزایش قیمت گاز از دولت مطالبه داشت و امسال در بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی تحقق درآمد کرده بود و دولت باید به سمت تحقق آن پیش برود.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه این منابع برای یارانه‌ها استفاده قرار می‌گیرد، توضیح داد: نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در این‌باره پیش‌بینی شده بود و نظرات دستگاه‌های مربوطه اخذ و آیین‌نامه‌ای به تصویب رسید و دولت قصد تغییر در آن ندارد.

 

وی همچنین گفت: وزارت اقتصاد برای برنامه هفتم پیشنهاد کرده بود تا برای آینده نرخ خوراک پتروشیمی‌ها بر اساس یک فرمول محاسبه شود که این پیشنهاد مورد موافقت اعضای کمیسیون اقتصادی دولت قرار نگرفت و از دستور کار خارج شد./ فارس

ارسال نظر