پزشکیان: هیچکس بر دیگری برتر نیست و برتری به تقواست باند قاچاق سوخت در نیروگاه شهید رجایی منهدم شد وزیر آموزش و پرورش: تدابیری برای حل مشکلات آموزش و پرورش خوزستان در نظر گرفته شده است ظریف، عبدالعلی‌زاده و شریف زادگان عضو شورای‌عالی آمایش سرزمین شدند «حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها درصورت عدم اصلاح قانون توسط مجلس سال آینده برگزار می‌شود موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد

درآمد 240 میلیون دلاری دولت از رجیستری تلفن همراه

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به دیدار اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دولت از طرح رجیستری 240 میلیون دلار درآمد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، سکینه الماسی عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مجلس شورای اسلامی ، در تشریح جزئیات دیدار عصر امروز اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز کشور گفت: این نشست برای تعامل و هم‌اندیشی بیشتر بین دولت و مجلس در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود.

 

وی افزود: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از 24 دستگاه تشکیل شده است که البته طبق اصلاحیه جدید تعداد اعضای این ستاد مرکزی به 26 دستگاه افزایش پیدا کرده است.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: این ستاد در بحث برنامه‌ریزی، هماهنگی و سیاست‌گذاری مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت داشته و از تمام قوا در این ستاد عضو بوده و در حقیقت فراقوه‌ای است.

 

الماسی با بیان اینکه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 1381 با دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است، گفت: متاسفانه این ستاد تا سال 92 فاقد قانون بوده است اما در سال 92 قانونی برای آن تدوین شده و وضع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رسالت اصلی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حرکت در مسیر ارتقای تجارت و اقتصاد کشور است.

 

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: معاونت پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز توضیحاتی درباره مقررات کولبری و ته‌لنجی اعلام کرد، ضمن اینکه چندین سامانه که با این ستاد مرکزی در ارتباط و فعالیت هستند نیز توضیحاتی داده شد.

 

الماسی خاطرنشان کرد: سامانه‌هایی که با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال فعالیت هستند دارای پیشرفت بیش از70 و 80 درصدی است که می‌توان به بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک، وزارت دادگستری، سازمان ملی استاندارد، قوه قضائیه، بخشی از سامانه‌هایی بود که با این ستاد هماهنگ بودند.

 

وی ادامه داد: در باره کاهش آسیب‌پذیری و نظارت بر مبادی رسمی توضیحاتی در این جلسه اعلام شد.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجلس شورای اسلامی خواست که در زمینه اصلاح قوانین کمک‌حال این ستاد باشند.

 

الماسی گفت: با توجه به توضیحات مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام شد که 15 دستگاه ایکس‌ری کانتینری و تریلی به منظور نظارت بیشتر و رصد کالاها وجود دارد و در آینده هم چند دستگاه دیگر در گمرکات کشور نصب خواهد شد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح رجیستری تلفن همراه گفت: ‌اجرای این طرح توانسته برای دولت 240 میلیون دلار عایدی داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر