درآمد 240 میلیون دلاری دولت از رجیستری تلفن همراه-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

درآمد 240 میلیون دلاری دولت از رجیستری تلفن همراه

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به دیدار اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دولت از طرح رجیستری 240 میلیون دلار درآمد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، سکینه الماسی عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مجلس شورای اسلامی ، در تشریح جزئیات دیدار عصر امروز اعضای این فراکسیون با مدیران ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز کشور گفت: این نشست برای تعامل و هم‌اندیشی بیشتر بین دولت و مجلس در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود.

 

وی افزود: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از 24 دستگاه تشکیل شده است که البته طبق اصلاحیه جدید تعداد اعضای این ستاد مرکزی به 26 دستگاه افزایش پیدا کرده است.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: این ستاد در بحث برنامه‌ریزی، هماهنگی و سیاست‌گذاری مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت داشته و از تمام قوا در این ستاد عضو بوده و در حقیقت فراقوه‌ای است.

 

الماسی با بیان اینکه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 1381 با دستور رهبر معظم انقلاب تشکیل شده است، گفت: متاسفانه این ستاد تا سال 92 فاقد قانون بوده است اما در سال 92 قانونی برای آن تدوین شده و وضع می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رسالت اصلی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حرکت در مسیر ارتقای تجارت و اقتصاد کشور است.

 

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: معاونت پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز توضیحاتی درباره مقررات کولبری و ته‌لنجی اعلام کرد، ضمن اینکه چندین سامانه که با این ستاد مرکزی در ارتباط و فعالیت هستند نیز توضیحاتی داده شد.

 

الماسی خاطرنشان کرد: سامانه‌هایی که با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال فعالیت هستند دارای پیشرفت بیش از70 و 80 درصدی است که می‌توان به بانک مرکزی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت امور اقتصادی و دارایی، گمرک، وزارت دادگستری، سازمان ملی استاندارد، قوه قضائیه، بخشی از سامانه‌هایی بود که با این ستاد هماهنگ بودند.

 

وی ادامه داد: در باره کاهش آسیب‌پذیری و نظارت بر مبادی رسمی توضیحاتی در این جلسه اعلام شد.

عضو فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز از فراکسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجلس شورای اسلامی خواست که در زمینه اصلاح قوانین کمک‌حال این ستاد باشند.

 

الماسی گفت: با توجه به توضیحات مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام شد که 15 دستگاه ایکس‌ری کانتینری و تریلی به منظور نظارت بیشتر و رصد کالاها وجود دارد و در آینده هم چند دستگاه دیگر در گمرکات کشور نصب خواهد شد.

 

وی با اشاره به اجرای طرح رجیستری تلفن همراه گفت: ‌اجرای این طرح توانسته برای دولت 240 میلیون دلار عایدی داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر