نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

سرنگونی ۱۱ پهپاد اوکراینی بر فراز «کریمه»

رئیس منطقه «کریمه» اعلام کرد که 11 پهپاد ارتش اوکراین که برای هدف قرار دادن این شبه‌جزیره به منطقه فرستاده شده بود، توسط پدافند هوایی روسیه منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی آکسیونوف» رئیس شبه‌جزیره «کریمه» اعلام کرد که ۱۱ پهپاد ارتش اوکراین بر فراز آسمان این منطقه توسط نیروهای پدافند هوایی روسیه و ابزارهای جنگ الکترونیک سرنگون شد.

 

طی روزهای اخیر، ارتش اوکراین حملات خود را به کریمه با هدف بازپس‌گیری این منطقه تشدید کرده است به طوریکه چهارشنبه هفته گذشته، کانال‌های تلگرامی مرتبط با سرویس‌های امنیتی روسیه و رسانه‌های اوکراینی گزارش دادند در پی حمله هوایی شبانه اوکراین به یک انبار مهمات در پایگاه آموزش‌ نظامی در کریمه، آتش‌سوزی آغاز شد و پس از آن نیز روز ۲۹ تیر ماه،‌در حمله پهپادی ارتش اوکراین به شبه‌جزیره کریمه، دست‌کم یک نوجوان دختر جان باخت و چندین ساختمان اداری نیز آسیب دید.

 

خبرگزاری روسی اسپوتنیک در خصوص جدیدترین حملات پهپادی اوکراین به شبه‌جزیره کریمه گزارش کرد، آکسیونوف گفته است که در پی حملات پهپادی ارتش اوکراین به کریمه، یک انبار مهمات در منطقه «ژانکوی» کریمه مورد اصابت قرار گرفت و یک خانه شخصی در منطقه کروف کریمه با قطعات پهپاد آسیب دید.

 

با این‌حال، رئیس منطقه کریمه گفته است که تاکنون گزارشی درباره تلفات احتمالی یا خسارات دیگری در این منطقه دریافت نشده است.

 

طبق گزارش اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که در ساعات پیش از سحرگاه ۲۴ ژوئیه (دوم مرداد ماه)، تلاش رژیم کی‌یف برای انجام حمله تروریستی با اشتفاده از دو پهپاد به مواضع روسیه خنثی شد.

 

«سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو تصریح کرد که هیچ‌گونه خسارات یا تلفاتی در نتیجه حمله پهپادی اوکراین که حدود ساعت ۰۴:۰۰ صبح به وقت محلی (۰۱:۰۰ به وقت گرینویچ) رخ داد، برجای نمانده است. پهپادهای ارتش اوکراین توسط ابزار جنگ الکترونیک روسیه سرنگون شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار