حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

تأسیسات تروریستی اوکراین در اودسا منهدم شد

ارتش روسیه در خصوص حملات موشکی جدید خود به بندر اودسا گفته که تمامی تأسیساتی که در حال برنامه‌ریزی اقدامات تروریستی علیه روسیه بود، منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که مواضعی را که در جدیدترین حملات موشکی در بندر اودسا هدف قرار داده‌اند، برای آماده‌سازی «اقدامات تروریستی» علیه روسیه استفاده می شده است.

 

خبرگزاری فرانسه در این خصوص گزارش کرد، مسکو روز یکشنبه اعلام کرد که تمام اهداف مورد نظر در بندر اودسا اوکراین را هدف قرار داده و تصریح کرد که این سایت‌ها برای آماده‌سازی «اقدامات تروریستی» علیه روسیه استفاده می‌شده‌اند.

 

پیش از این، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز (یکشنبه) در جریان یک سخنرانی ویدئویی با متهم کردن روسیه به حمله موشکی به بندر تاریخی «اودسا» و کشته شدن یک نفر و تخریب کلیسای جامع ارتدوکس، تهدید کرد که از نیروهای روسیه انتقام می‌گیرد.

 

در بیانیه ارتش روسیه در این خصوص نوشته شده است: «طی شب (شنبه)، نیروهای مسلح فدراسیون روسیه، حمله‌ای را ....به تأسیساتی انجام دادند که اقدامات تروریستی علیه فدراسیون روسیه با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین در حال آماده‌سازی بود».

 

روسیه در خصوص موفقیت این عملیات ادامه داد: «تمام اهداف برنامه‌ریزی شده در این حملات، از بین رفت».

 

از طرف دیگر، فرماندهی نظامی جنوب اوکراین اعلام کرد که روسیه منطقه اودسا را ​​با حداقل پنج نوع موشک مختلف هدف قرار داده است.

 

روز جمعه سی تیر ماه، ، همزمان با پایان توافق غلات میان روسیه و اوکراین و هشدار روسیه درباره ورود کشتیهای تجاری به بنادر اوکراین از دریای سیاه، شبکه راشا تودی به نقل از رسانه‌های اوکراینی از شنیده شدن صدای چندین انفجار در شهر بندری اودسا خبر داد.

 

وزارت دفاع روسیه پیش از آن اعلام کرد: «از ۲۰ ژوئیه (پنجشنبه ۲۹ تیر) همه کشتی‌هایی که از دریای سیاه به بنادر اوکراین سفر می‌کنند به عنوان حامل‌های بالقوه محموله‌های نظامی در نظر گرفته می‌شوند.»

 

وزارت دفاع روسیه برخی مناطق شمال غربی و جنوب شرقی دریای سیاه را خطرناک اعلام کرده است. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز دوشنبه از فسخ و عدم تمدید توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین در دریای سیاه خبر داده بود.

 

زلنسکی در شرایطی روسیه را تهدید کرده است که آمار و ارقام نشان می‌دهد که ضدحملات اخیر کی‌یف علیه مواضع روسیه که مدتهاست برای آن تبلیغ کرده است، دستاورد چشمگیری نداشته است و بسیاری از متحدان غربی این کشور نیز پیش‌بینی کرده‌اند که اوکراین نتواند در مقابل روسیه پیشرفتی حاصل کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار