اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

جلسه مجلسی‌ها با فرزین و وزیر صمت

رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به بررسی مسائل حوزه صنعت، گفت: هرچه از ظرفیت مردم و بخش خصوصی بیشتر استفاده شود، کارها بهتر پیش می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی و عباس علی آبادی وزیر صمت امروز به منظور بررسی مسایل حوزه صنعت راهی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شدند.

 

عزت اله اکبری تالارپشتی رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در تشریح نشست امروز (دوشنبه دوم مرداد ماه) این کمیسیون با حضور وزیر صنعت و رئیس کل بانک مرکزی گفت: در این نشست مسائل مربوط به صنعت پیگیری شد؛ همچنین در جلسه امروز وزیر صمت به تشریح نیازمندی‌های حوزه صنعت پرداخت و رئیس بانک مرکزی نیز توضیحات لازم در این زمینه را ارئه کرد.

 

وی اضافه کرد: از زمانیکه آقای فرزین مسئولیت بانک مرکزی را پذیرفته ثبات خوبی ایجاد شده و این روند ادامه دارد، امیدواریم دولت در این زمینه موفق باشد؛ مجلس و کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز آمادگی دارد به دولت برای ایجاد ثبات بیشتر و رفع هرچه سریعتر نیازهای حوزه صنعت و معدن کمک کند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: هرچه ما از ظرفیت مردم و بخش خصوصی بیشتر استفاده شود، کارها بهتر پیش می‌رود؛ در بخش خصوصی، شرکت‌هایی وجود دارد که می‌توانند در راستای روان‌سازی امور و رفع مشکلات پیش‌روی، کمک کنند که در جلسه امروز به بانک مرکزی و وزارت صمت توصیه شد از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده شود.

 

اکبری تالارپشتی تصریح کرد: در حوزه اجرایی از وزیر صمت درخواست شد تا امور تسهیل شود و مردم، بخش خصوصی و صنعتگران برای انجام امور خود معطل نشوند و کار آن‌ها معطل برخی کارشناسان نشود، کارشناسان وزارتخانه‌ها و مسئولان حق ندارد، کار مردم را به فردا بیندازد که وزرا باید به این مسئله توجه کند.

 

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره واردات خودرو، گفت: این قانون 1.5 سال قبل در مجلس تصویب شد و ما منتظر اجرای آن از سوی دولت هستیم، در شرایطی که دولت گزارش می‌دهد که در عرضه و تقاضا ناترازی وجود دارد این خلا باید با واردات رفع شود، بسیاری از کارشناسان معتقدند اگر واردات مدیریت شده از سوی دولت انجام شود، رقابت در این حوزه بیشتر و کیفیت ارتقا داده می‌شود و رضایت مردم را جلب خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار