دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

کیودو: وزیر خارجه ایران احتمالا عازم ژاپن می‌شود

منابع دیپلماتیک مدعی سفر آتی وزیر خارجه ایران به ژاپن و دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد این کشور در زمینه آخرین تحولات منطقه شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع دیپلماتیک یکشنبه شب به وقت تهران مدعی شدند «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران احتمالا ماه جاری میلادی عازم ژاپن می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «کیودو»، منابع دیپلماتیک گفتند که محمد جواد ظریف در این سفر محتمل با مقام‌های ژاپنی درباره وضعیت «تنگه هرمز» رایزنی خواهد کرد.

 

در حالی که آمریکا تلاش بسیاری کرده تا ژاپن، متحد درجه نخست خود را وارد ائتلاف دریایی در خلیج فارس کند، اما این کشور اعلام کرده که قصد ندارد با مشارکت در ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس به روابط خود با تهران آسیب بزند.

 

نتایج یک نظرسنجی جدید در ژاپن نیز نشان داد که نزدیک به دو سوم مردم این کشور با حضور نیروهای ژاپنی در ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس مخالف هستند. در این نظرسنجی تلفنی، ۵۷.۱ درصد، یعنی حدود دو سوم پاسخ‌دهندگان گفتند که با پیوستن به این ائتلاف مخالفند.

 

خبرگزاری کیودو در ادامه گزارش خود به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که تهران و توکیو توافقات نهایی را برای سفر وزیر خارجه ایران به ژاپن و دیدار با «آبه شینزو» نخست وزیر و «تارو کونو» وزیر خارجه ژاپن انجام می‌دهند. این در حالی است که وزیر خارجه ایران ماه مه (خرداد) به ژاپن سفر کرد.

 

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود که محمد جواد ظریف در سفر به ژاپن مواضع ایران در مخالفت با ائتلاف دریایی آمریکا در تنگه هرمز را بیان کند. چندی قبل نیز آبه شینزو به تهران سفر کرد و با مقام‌های ارشد ایران به گفت‌وگو پرداخت.

 

کیودو در خاتمه گزارش خود به احتمال دیدار «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران با آبه شینزو در حاشیه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سپتامبر (شهریور) و در نیویورک اشاره کرد.

ارسال نظر