اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: حسن رفتار عربستان با زائران در جهت تعامل بیشتر با ایران است

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: حسن رفتار با زائران یکی از پیام‌های عربستان در جهت تعامل بیشتر با ایران است و تا امروز مهمان‌نوازانه برخورد کرده‌اند و اگر همین مسیر را ادامه دهند آب شدن یخ‌های ارتباط با عربستان اتفاق می‌افتد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۷۳

به گزارش راهبر معاصر؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مجتبی ذوالنور با اشاره به دیدارهای ظریف با سناتورهای آمریکایی اظهار داشت: یکی از دلایل تحریم ایشان غلیان خشم ترامپ بود که چرا ظریف با دموکرات‌ها دیدار کرده است.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: هیچ‌‌کس نمی‌تواند موردی را اشاره کند که جمهوری اسلامی سبب ناامنی در منطقه شده است اگر جایی انقطاعی در روابط پیش‌آمده عاملش جمهوری اسلامی نبوده و خود این کشورها به دلایل مختلف اقدام به این کارکرده‌اند.

 

وی درباره رابطه ایران و عربستان نیز گفت: حسن رفتار با زوار یکی از پیام‌های عربستان در جهت تعامل بیشتر با ایران است، تا امروز مهمان نوازانه برخورد کرده‌اند و اگر همین مسیر را ادامه دهند آب شدن یخ‌های ارتباط با عربستان اتفاق می‌افتد و ما سرعت ارتباط را با توجه به علائم و نشانه‌هایی که وجود دارد مشاهده می‌کنیم.

 

ذوالنور درباره آخرین وضعیت فرودگاه قم نیز عنوان کرد: جلسه‌ای در تهران با حضور مسئولان برنامه‌وبودجه و سه نماینده مردم قم و سایر مسئولان برگزار شد و مقرر شد منوریل تا میدان شهید مطهری استقرار پیدا کند، همچنین اعتباراتی از دولت بگیرند و در اختیار شهرداری قم قرار دهند و منطقه گردشگری طرلاب را احیا و این منطقه گردشگری را از فرودگاه جدا کنند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باورم این است منطقه گردشگری و فرودگاه را باید در یک بسته دید و برای آنکه منوریل مقرون‌به‌صرفه باشد ناچاریم که منوریل را به فرودگاه و پردیسان وصل کنیم.

 

وی درباره وقوع آتش‌سوزی‌های اخیر شهرک‌های صنعتی نیز گفت: تحقیقات و بررسی‌ها در این خصوص انجام‌گرفته و در حال انجام است ولی عامل اصلی خود صاحبان کارخانه‌ها هستند که در استانداردسازی و تمهیدات ایمنی که باید از وقوع این حوادث جلوگیری کند نکات لازم را لحاظ نکرده‌اند اما دستگاه‌های دیگر هم که باید بعد نظارتی داشته باشند سهمی از قصور را دارند چراکه باید دقت بیشتری داشته باشند.

 

ذوالنور در پایان با بیان تفاوت میان فضای مطبوعاتی و فضای مجازی اظهار داشت: قانون مطبوعات ما قانون جامعی نبوده و نیاز به بازنگری دارد، پدیده فضای مجازی هم با فضای مطبوعاتی متفاوت است و باید به شکل متفاوتی برخورد کرد.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار