دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اوکراین: روسیه با موشک‌های نوسازی‌شده به ما حمله می‌کند

یک سخنگوی ارتش اوکراین گفت که ارتش روسیه با نوسازی موشک‌های «خا-22» حملات موفقی به اهداف اوکراین انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از سخنگویان ارتش اوکراین روز دوشنبه گفت که ارتش روسیه با نوسازی موشک‌های «ایکس-۲۲» و تبدیل آن‌ها به یک نوع بالاتر، به مواضع این کشور حمله می‌کند.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «العربیه»، «ناتالیا هومنیوک» سخنگوی نیروهای جنوب اوکراین گفت: «روسیه بیش از ۱۰۰ تیر موشک ایکس-۲۲ (خا-۲۲) را به موشک‌های ایکس-۳۲ تبدیل کرده و در حمله یکشنبه شب به «اودسا» از آن‌ها استفاده کرد.»

 

این مقام نظامی اوکراین گفت: «روس‌ها با داشتن انبار بزرگی از موشک های ایکس-۲۲ در تلاش برای بهبود آنها هستند. آنها توانایی‌های خود را افزایش داده و بر اساس برنامه‌های راهبردی‌ شمار موشک‌ها را افزایش می‌دهند. ما در مورد بیش از صد تیر از این موشک‌ها صحبت می‌کنیم.»

 

یکشنبه شب، نیروهای روسیه با شلیک ۱۹ موشک مختلف، حمله گسترده‌ای را به اودسا انجام دادند. ارتش روسیه در خصوص حملات موشکی جدید خود به بندر اودسا گفته که تمامی تأسیساتی که در حال برنامه‌ریزی اقدامات تروریستی علیه روسیه بود، منهدم شد.

 

موشک ایکس-۲۲ روسیه که با نام «خا-۲۲» نیز شناخته می‌شود، یک موشک دوربرد ضد کشتی با سرعت فراصوت است که می‌تواند به چهار ماخ برسد. این موشک در دوران جنگ سرد توسعه یافت و برای حمل توسط هواپیماهای مختلف از جمله بمب افکن فراصوت «توپولوف-۲۲» طراحی شد.این موشک بیش از ۶۰۰ مایل برد دارد و به کلاهک اتمی یا انفجاری قوی مجهز می‌شود.

 

از سوی دیگر، ایکس-۳۲ موشک کروز ضد کشتی پیشرفته روسیه است. این موشک بخشی از تلاش‌های مستمر روسیه برای نو سازی قابلیت‌های نظامی و حفظ برتری دریایی است. هدف موشک ایکس-۳۲ با فناوری پیشرفته و دقت بیشتر، افزایش قابلیت‌های ضد کشتی روسیه و تقویت بیشتر حضور دریایی این کشور در مناطق راهبردی است.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در جریان یک سخنرانی ویدئویی با متهم کردن روسیه به حمله موشکی به بندر تاریخی اودسا تهدید کرد که از نیروهای روسیه انتقام می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر