گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کاخ سفید: از حملات اوکراین به خاک روسیه حمایت نمی‌کنیم

سخنگوی کاخ سفید ضمن ادعای مخالفت آمریکا با حملات اوکراین به داخل خاک روسیه، اما مدعی شد این جنگی است که مسکو به راه انداخته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، تداوم حملات تروریستی اوکراین به داخل خاک روسیه با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و گروه‌های خرابکار، آمریکا را به نشان دادن واکنش مجبور کرد.

 

پس از آنکه دو پهپاد اوکراینی اوایل روز دوشنبه به ساختمان‌های غیرنظامی در مسکو آسیب رساندند، واشنگتن اعلام کرد که از حملات اوکراین به داخل خاک فدراسیون روسیه حمایت نمی‌کند.

 

«کارین ژان-پی‌یر» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه طی نشست خبری روزانه گفت: «به عنوان یک موضوع کلی، ما از حملات [اوکراین] در داخل روسیه حمایت نمی‌کنیم».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ژان-پی‌یر در ادامه مدعی شد: «این جنگی است که روسیه آغاز کرده است. این جنگ آنهاست. آنها می‌توانند هر زمان که بخواهند با خروج نیروهایشان از اوکراین، به جای حملات وحشیانه به غیرنظامیان، به آن پایان دهند».

 

بامداد دوشنبه بود که رئیس منطقه «کریمه» اعلام کرد که ۱۷ پهپاد ارتش اوکراین که برای هدف قرار دادن این شبه‌جزیره به منطقه فرستاده شده بود، توسط پدافند هوایی روسیه منهدم شد.

 

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که حمله بامدادی رژیم کی‌یف با استفاده از دو هواپیمای بدون سرنشین به مسکو را خنثی کرده است. «سرگئی سوبیانین» شهردار مسکو تصریح کرد که هیچ‌گونه خسارات یا تلفاتی در نتیجه حمله پهپادی اوکراین که حدود ساعت ۰۴:۰۰ صبح به وقت محلی رخ داد، برجای نمانده است. پهپادهای ارتش اوکراین توسط ابزار جنگ الکترونیک روسیه سرنگون شد.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز در این‌باره توضیح داد: «تلاش‌های اوکراین برای حمله به خاک روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است و همه کسانی که در زمینه امنیت منطقه کار می‌کنند در حالت آماده‌باش هستند». /فارس

ارسال نظر