تهران خنک می‌شود؛ باران در راه است / هشدار هواشناسی درباره وزش باد و گردوخاک / پیش‌بینی هوای پایتخت تا شنبه جنجال بر سر استخدام استادان دانشگاه/ وزارت علوم: شروط قانونی حذف نشده بود/ متن آیین‌نامه اصلاح شد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟ / جدیدترین خبر از وزیر علوم استارلینک برای ۱۵ هزار ماهواره نسل جدید مجوز گرفت/ امکان اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره‌ای فراهم شد؟ هشدار فوری هلال‌احمر به مردم ۴ استان/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر آزادی تتلو از زندان صحت دارد؟ نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس

استاندارد کیفیت تمامی اتوبوس‌های وارداتی تایید شد

استاندارد کیفیت تمامی اتوبوس‌های وارداتی تایید شد رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: بنده با سازمان استاندارد تماس گرفتم و اعلام کردند که استاندارد تمام خودرو‌هایی که وارد شده را تأیید کردند و این حاشیه‌سازی‌ها از سوی کسانی است که تمایلی به وارادات خودرو‌های باکیفیت ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. مهدی پیرهادی در یکصد و شصت و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه پاکبانان باید از ساعت چهار صبح به خیابان‌ها بیایند و تا شب فعالیت کنند، گفت: امتیازاتی در گذشته برای نواحی در نظر گرفته شده بود و درخواست بنده این است که شهرداری در حوزه خدمات شهری، امتیازات مشخصی را برای نواحی در نظر بگیرد و وضعیت حقوق و دستمزد و گروه شغلی این افراد را مورد توجه قرار دهد.

 

وی با اعلام اینکه قم و اراک در ۲ روز گذشته تعطیل بودند، یادآور شد: باید تغییراتی در قانون هوای پاک صورت بگیرد؛ چراکه برای ذرات کمتر از ۱۰ میکرون در قانون، موردی دیده نمی‌شود.

 

پیرهادی تأکید کرد: در چند سال اخیر، هرساله بنده پیش از آغاز آلودگی هوا در زمستان تأکید کردم که دستگاه‌های مربوطه باید اقدامات خود را آغاز کنند؛ وزارت نیرو یکی از دستگاه‌هایی است که باید از امروز تلاش خود را آغاز کند و وزارت نفت نیز توضیح دهد که برای طرح کهاب چه اقدامی انجام داده است.

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سازمان استاندارد در اجرای قانون هوای پاک مجموعه‌ای پیشرو بوده است، گفت: اقدامات سازمان استاندارد قابل تقدیر است.

 

وی افزود: بنده با سازمان استاندارد تماس گرفتم و اعلام کردند که استاندارد تمام خودرو‌هایی که وارد شده را تأیید کردند و این حاشیه سازی‌ها از سوی کسانی است که تمایلی به وارادات خودرو‌های با کیفیت ندارند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار