نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نصب ۱۸۰۰ دوربین حرارتی برای رصد امنیتی اطراف حرم امام حسین(ع)

نصب ۱۸۰۰ دوربین حرارتی برای رصد امنیتی اطراف حرم امام حسین(ع) اداره حفظ نظم و امنیت وابسته به آستان امام حسین علیه‌السلام خبر داد که امنیت و سلامت زائران حرم طی 10 روز نخست ماه محرم با مشارکت 5 هزار داوطلب و با فناوری‌های پیشرفته نظیر 1800 دوربین حرارتی رصد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، اداره حفظ نظم و امنیت وابسته به آستان امام حسین علیه‌السلام روز سه‌شنبه اعلام کرد که طرح امنیتی ده روز نخست ماه محرم با مشارکت 5 هزار داوطلب و با استفاده از فناوری‌های پیشرفته از جمله 1800 دوربین حرارتی در حال انجام است.

 

«رسول فضالة» رئیس اداره حفظ نظم و امنیت گفت که اتاق عملیاتی با هماهنگی تمامی بخش‌ها برای تامین امنیت زیارت میلیون‌ها نفر در روزهای منتهی به عاشورا تلاش می‌کند و این هماهنگی با همکاری تمامی گروه‌ها در آستان مقدس حضرت عباس علیه‌السلام و منطقه بین‌الحرمین انجام خواهد شد و هدف آن حمایت از امنیت و سلامت زائرین حرم امام حسین علیه‌السلام است.

 

وی افزود که هماهنگی بزرگی با سازمان‌های امنیتی از جمله پلیس و فرماندهی نیروهای مشترک در این زمینه وجود داشته و بیش از 5 هزار داوطلب در اجرای طرح امنیتی مشارکت دارند.

 

چند روز پیش نیز سرلشکر «علی الهاشمی» فرمانده «فرماندهی عملیات کربلا» در یک کنفرانس خبری از برپایی اتاق عملیات و هماهنگی از تاریخ یکم محرم الی ۱۳ محرم خبر داد و گفت که نمایندگان وزارت دفاع، وزارت کشور، و الحشد الشعبی و نیروی هوایی در این اتاق عملیات حضور دارند.

 

این عالی‌ترین مقام نظامی مستقر در استان کربلا همچنین از انجام تمامی هماهنگی‌ها با بخش‌های مختلف دولت عراق برای تسهیل رفت و آمد و انتقال زائران خبر داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار