بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

۳ درخواست رسمی عراق به اینترپل برای استرداد توهین‌کننده به قرآن

یکی از رهبران چارچوب هماهنگی، از ارائه 3 درخواست رسمی به اینترپل برای بازگرداندن عامل اهانت به قرآن کریم در سوئد به عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر. «ترکی العتبی» از رهبران کمیته هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «الاطار التنسیقی»، امروز (چهارشنبه، ۲۶ جولای)، اعلام کرد که سه درخواست رسمی برای بازگرداندن «سلوان مومیکا»، پناهجوی عراقی که به قرآن و پرچم عراق در سوئد اهانت کرد، به اینترپل ارائه شده است.

 

وی در گفت‌وگو با «المعلومه»، توضیح داد: «سه درخواست رسمی به سازمان بین‌المللی پلیس جنائی (اینترپل) برای کمک به استرداد سلوان مومیکا، پناهنده عراقی که در سوئد به سر می برد و بیش از یک بار اقدام به اهانت آشکار به قرآن کریم و پرچم عراق کرده، ارائه شده است. اقدامی که خشم همه مسلمانان جهان از جمله عراق را برانگیخت».

 

وی افزود: «دولت سوئد در این زمینه با اینترپل همکاری می‌کند و انتظار می‌رود که ظرف سه ماه آینده درخصوص سرنوشت سلوان تصمیم‌گیری شود. عراق به پیگیری پرونده سلوان ادامه می‌دهد، به ویژه که چندین حکم بازداشت رسمی علیه او به اتهامات مختلف صادر شده است که بازگشت او برای تکمیل محاکمه را ضروری می کند.

 

سلوان مومیکا که حدودا سه هفته پیش با مجوز پلیس سوئددر نخستین روز از تعطیلات عید قربان، اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده بود، ظهر پنجشنبه هفته پیش بار دیگر با چراغ سبز پلیس سوئد به کتاب مسلمانان اهانت کرد و پرچم عراق را به آتش کشید.

 

پلیس سوئد روز چهارشنبه (۱۹ جولای) در این باره اعلام کرده بود که برای برگزاری یک تجمع اعتراضی در بیرون سفارت عراق در استکهلم مجوز صادر کرده است./ فارس

ارسال نظر