شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود

تذکر به نیکبخت درباره پرداخت مطالبه گندم‌کاران

تذکر به نیکبخت درباره پرداخت مطالبه گندم‌کاران نماینده شاهین‌شهر در مجلس از تذکر به وزیر کشاورزی درباره لزوم اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 27
کد خبر: ۱۹۶۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از تذکر خود به نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی درباره لزوم اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان گندم‌کار که محصول خود را تحویل داده‌اند خبر داد.


شرح تذکر نماینده شاهین‌شهر به نیکبخت وزیر کشاورزی به شرح ذیل است:
جناب آقای وزیر، کشاورزان گندمکاری که به تشویق نهادهای دولتی مسئول در آبانماه سال گذشته با خرید بذر گندم ، اقدام به کاشت نموده‌اند و تا مرحله برداشت محصول هزینه هایی را متحمل شده‌اند اما اکنون نرخ مصوب خرید تضمینی محصول گندم را با احتساب یارانه کاشت و جایزه تحویل جمعاً مبلغ 15000 تومان تعیین نموده‌اند که در واقع این مبلغ پاسخگوی هزینه های انجام شده تولید آنان نیست و برخی از کشاورزانی که محصول خود را با این قیمت تحویل داده‌اند وجه آن هنوز پرداخت نشده و این در حالی است که کشاورز گندمکار بابت فرآیند تولید محصول به بذر فروش سم ،فروش مالک زمین و ... بدهکار است بنابراین باید مطالبات آنان به موقع واریز شود لذا ضروریست نسبت به اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم و واریز به موقع مطالبات کشاورزان گندمکار که گندم خود را تحویل داده‌اند اقدام لازم صورت پذیرد تا این کشاورزان با دلگرمی به استقبال سال زراعی جدید و کاشت دوباره گندم بروند.

 

طبق ماده 206 آیین‌نامه داخلی مجلس، در کلیه مواردى که نماینده یا نمایندگان مطابق اصل هشتاد و هشتم (88) قانون اساسى، از رئیس‌جمهور یا وزیر درباره یکى از وظایف آنان حق سؤال دارند، می توانند درخصوص موضوع مورد نظر به رئیس‌جمهور و وزیر مسئول کتباً تذکر دهند.

 

هیأت رئیسه خلاصه تذکر را در جلسه علنى مجلس قرائت و متن کامل تذکر را به رئیس‌جمهور یا وزیر مربوط ابلاغ می‌نماید./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار