احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود

مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلو‌ها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود و ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد آقامیری روز دوشنبه درباره قیمت تضمینی گندم، گفت: وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از کشاورز است، بخش خصوصی، خبرگان بخش کشاورزی، نماینده بنیاد ملی گندمکاران در این شورا حضور دارند همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر بدون حق رای در جلسات این شورا حضور دارند تا قیمت تعیین شده به نفع کشاورزان باشد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: روش‌های تعیین قیمت را نیز قانون مشخص کرده و براساس آن با ۴ روش می‌توان قیمت را تعیین کرد، یکی از روش‌ها براساس محاسبه هزینه و سود متعارف است که برهمین اساس شورا وارد شور شده است و قیمتی که تعیین شده براساس نظر اعضای شورا بوده است، بنده نیز به عنوان رئیس شورا به نظر اعضای شورا احترام می‌گذارم.

آقامیری ادامه داد: هر نظری به جز نظر شورا غیرقانونی است حتی اعلام آن نیز صحیح نیست زیرا قانون اختیار را به شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی واگذار کرده و این شورا باید محصولات را قیمت‌گذاری کند بنابراین هر شخصی که خارج از شورا قیمتی را اعلام می‌کند به نوعی تحمیل نظر شخص بر شورا است، طبق قانون شورایی تشکیل شده و باید تصمیم‌گیری کند، نظارت بر عملکرد شورا و قیمت‌گذاری برعهده دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی است که به عنوان ناظر حضور دارند.

وی درباره اعتبار موردنیاز خرید گندم، گفت: دولت براساس مقدار خریدی که انجام خواهد داد و براساس قیمتی که در شورا تعیین می‌شود، خود را موظف می‌داند که بودجه لازم را تامین و ابلاغ کند تا به موقع پرداخت شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلوها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود ما نیز ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار