صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

آب تهران هوشمند می‌شود؟

آب تهران هوشمند می‌شود؟ با هدف انتقال تجربیات و به کارگیری مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت آب و هوشمندسازی صنعت آب، نشست بررسی همکاری پژوهشگاه نیرو و شرکت آبفای استان تهران در دو حوزه "مدیریت دارایی فیزیکی" و "هوشمند سازی حوزه آب" برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد ابراهیم سربندی فراهانی، رئیس پژوهشکده تولید نیروی پژوهشگاه نیرو اظهار داشت: پژوهشگاه نیرو و شرکت آب و فاضلاب استان تهران، در راستای دستیابی به اهداف مدیریت تقاضا و مصرف، تشخیص نشتی و صرفه‌جویی در مصرف آب، و اجرایی نمودن طرح کنتورهای هوشمند آب، همکاری خواهند کرد.

 

وی افزود: با توجه به گردش مالی قابل توجه بخش احداث و نگهداشت آب و برق، پیاده‌سازی رویکرد مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت آب و برق و افزایش هرگونه بهره‌وری در صنعت آب و برق، به دستاوردهای مهمی منتهی خواهد شد.

 

رئیس پژوهشکده تولید نیروی پژوهشگاه نیرو با اشاره به یک دهه تجربه پژوهشگاه نیرو در زمینه مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت برق و تاکید وزیر نیرو مبنی بر به کارگیری نظام حکمرانی مبتنی بر رویکرد "مدیریت دارایی‌های فیزیکی" در وزارت نیرو، اظهار کرد: با توجه به در اولویت قرار گرفتن این موضوع در وزارتخانه، استفاده از تجارب پژوهشگاه نیرو در زمینه مدیریت دارایی‌های فیزیکی در صنعت آب نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: پژوهشگاه نیرو در حال طراحی ساختاری برای تسهیل‌گری پیاده‌سازی رویکرد مدیریت دارایی‌های فیزیکی در سطح وزارت نیرو است و با توجه به نقش کلیدی هوشمندسازی سیستم‌های مدیریت آب و برق در اجرای رویکرد مدیریت دارایی‌های فیزیکی، پرداختن به موضوع نیز حائز اهمیت است.

 

سربندی فراهانی تصریح کرد: استفاده از فناوری‏های نوین ICT ، امکان رشد و توسعه روش‌های جدید داده‌کاوی، تجزیه و تحلیل اطلاعات، تصمیم‌گیری داده محور و ... را به منظور مدیریت بهینه آب فراهم می‌نماید که این مهم درک روشنی از بازار آب را در زنجیره ارزش تامین آب ارائه خواهد نمود و در نهایت منجر به تشویق مصرف‌کنندگان برای مدیریت تقاضا و کاهش تلفات در زنجیره تأمین آب خواهد شد.

 

وی افزود: طی نشستی که با حضور "مجیدعمیدپور"رئیس پژوهشگاه نیرو، قایم مقام شرکت آب و آبفا و جمعی از مدیران دو طرف تشکیل شد، در خصوص این دو حوزه تبادل نظر شد و ضمن بررسی تجارب طرفین زمینه‌های همکاری و تعاملات آتی بیان شد.

 

رئیس پژوهشکده تولید نیروی پژوهشگاه نیرو عنوان داشت: در این نشست با توجه به تجربیات پژوهشگاه نیرو در حوزه توسعه فناوری و به کارگیری کنتورهای هوشمند برق، مباحث فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت سایبری نیز مورد بررسی قرار گرفت.

 

"مسعود خشایی" قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با اشاره به اهمیت جایگزینی نظام نوین حکمرانی مبتنی بر مدیریت دارایی‌های فیزیکی و استفاده از ابزارهای نظیر هوشمند سازی در صنعت آب، به اقدامات موثری که این شرکت در این زمینه‌ها به انجام رسانده است، اشاره کرد.

 

وی خواستار تعیین طرح اجرایی برای همکاری در زمینه‌های مشترک شد و گفت: تداوم و توسعه این اقدامات با همکاری پژوهشگاه و به صورت یکپارچه موجب افزایش بهره وری در صنعت آب می‌شود./ تسنیم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار