حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

ممنوعیت شنا در سواحل دریای خزر

ممنوعیت شنا در سواحل دریای خزر هواشناسی مازندران با اعلام وضعیت هشدار سطح زرد، هرگونه فعالیت دریایی در این استان را در 3 روز آینده ناایمن اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، هواشناسی مازندران با انتشار اخطاریه جداگانه سطح زرد، هرگونه فعالیت دریایی در دریای مازندران از روز شنبه تا صبح روز سه‌شنبه هفته جاری را ممنوع اعلام کرده است.

 

هواشناسی در این اخطاریه با اشاره به شمالی شدن جریان هوا و عبور موج از تراز میانی جو که با رگبار باران و وزش باد نیز همراه است، پیش‌بینی کرد که در طی این مدت سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۲ و در مناطق دور از ساحل نیز تا ۱۵ متر بر ثانیه برسد که این امر باعث شکل گیری اموج در مناطق نزدیک ساحل تا ۲ و در مناطق دور از ساحل نیز تا ۲.۵ متر می شود.

 

هواشناسی مازندران هشدار داد که این وضعیت جوی دریایی احتمال غرق شدن شناگرها، قایق‌های تفریحی و صیادی کوچک و شناورهای صیادی و توریستی متوسط وجود خواهد داشت. علاوه بر احتمال غرق شدن قایق‌های تفریحی و شناورهای سبک در این وضعیت جوی دریایی، اختلال در تردد شناورهای بزرگ را نیز به همراه خواهد داشت.

 

در این اطلاعیه امکان آسیب به قفس‌های پرورش ماهی و اختلال قایق‌ها برای ورود و خروج به بندرگاه مطرح شده است.

 

در اخطاریه هواشناسی علاوه بر خودداری از ترانزیت دریایی، به مسافران و علاقه‌مندان به دریا نیز توصیه شده است که در طی این مدت از فعالیت‌های شنا، تفریحی و دریایی خودداری کنند./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار