دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

انصارالله: زرادخانه نظامی یمن توسعه می‌یابد

رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفت که نیرو‌های مسلح یمن زرادخانه نظامی خود را توسعه و در آینده در برخی جزایر یمنی آزمایشاتی انجام خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن امروز یکشنبه ضمن بازید از استان «محویت» (شمال یمن) با تأکید بر اینکه متجاوزان فقط زبان زور را می‌فهمند، تصریح کرد: «جنگ با متجاوزان به جنگ نظامی منحصر نخواهد شد و ما جنگ اراده‌ها را راه می‌اندازیم».

وی در ادامه با اعلام اینکه این ارده مردم یمن، استواری و قدرت آنهاست که مانع از دستیابی متجاوزان به اهدافشان می‌شود، افزود: «متجاوزان به یمن خواهان مرگ ملت یمن هستند، این در حالی است که ما خواهان زندگی با عزت هستیم».

المشاط همچنین با اشاره به اینکه «نیرو‌های مسلح یمن برای توسعه زرادخانه نظامی خود تلاش خواهند کرد»، افزود: «در آینده در برخی جزایر یمنی آزمایشاتی انجام خواهیم داد».

المشاط خطاب به اهالی استان محویت گفت: «مرکز فرماندهی ائتلاف متجاوز به یمن، خیری برای مردم یمن نمی‌خواهد و هر تبلیغاتی که از آن بشنوید پشتش شر است».

رئیس شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد: «دشمن متکبر است و فقط زبان زور را می‌فهمد، بنابراین با تمام قوا برای جلوگیری از هرگونه تجاوز تلاش می‌کنیم».

وی تأکید کرد که «دولت صنعاء برای بازسازی یمن و ارائه خدمات به مردم در همه مسیر‌ها حرکت خواهد کرد و هرگاه جنگ فروکش کرد، ما به ساختن نسل‌ها خواهیم رفت تا نسل‌های خود را از شر دسیسه‌های دشمنان مصون نگه داریم».

رسانه‌های محور مقاومت یمن چند روز پیش برای اولین بار با انتشار یک ویدئو نشان دادند که نیرو‌های مسلح یمن از موشک بالستیک رادارگریز «بدر ۱» برای حمله به اهداف دشمن استفاده می‌کنند.

«عبدالغنی الزبیدی»، کارشناس مسائل نظامی و سیاسی یمن به المیادین گفت: سکو‌ها متعلق به موشک‌های بدر ۱ است که سامانه‌های راداری آمریکایی-انگلیسی را که به عربستان سعودی فروخته شد، دور می‌زند. / المیادین

ارسال نظر
آخرین اخبار