آیا طرح کالابرگ ادامه خواهد داشت؟ قیمت مسکن در نیمه‌جنوبی پایتخت سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟

نصب دوربین در پروژه‌های نهضت ملی مسکن

مدیرعامل شرکت عمران پرند از نصب دوربین در پروژه‌های نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: مترو پرند طی ماه‌های آتی به بهره‌برداری می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آرش صیادی اظهار کرد: شرکت عمران شهر جدید پرند به منظور شفافیت و پاسخگویی به مردم و متقاضیان مسکن و رفع سایر مشکلاتی که در حوزه عملکرد شهرهای جدید است مرکز تماس را راه اندازی کرده است. در این مرکز تماس روزانه و میانگین 200 پیام پاسخ داده می‌شود.

وی با بیان این‌که غیرحضوری کردن خدمات از دیگر اقداماتی است که شرکت عمران شهر جدید پرند آن را در برنامه قرار داده است، ادامه داد: مترو پرند طی ماه‌های آتی به بهره‌برداری می‌رسد، ضمن این‌که 2800 واحد مسکن مهر تکمیل شده به متقاضیان واگذار می‌شود.

وی از برنامه نصب دوربین در پروژه‌های نهضت ملی مسکن خبر داد و افزود: به‌زودی دوربین‌ها برای تسهیل ارتباط با مردم و ارائه تصویری شفاف از روند اجرای پروژه‌ها نصب شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر