شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

آمریکا: به یونان اعلام کردیم نفتکش ایرانی در حال انتقال غیرقانونی نفت به سوریه است

یک مقام وزارت خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه خبر داد این کشور به یونان اعلام کرده که نفتکش ایرانی در حال انتقال غیرقانونی نفت به سوریه است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور به یونان اعلام کرده که نفتکش ایرانی در حال انتقال غیر قانونی نفت به سوریه است.

 

این مقام آمریکایی به رویترز گفت: «هرگونه کمک یونان به نفتکش ایرانی ممکن است حمایت از سازمان‌های تروریستی خارجی به شمار آید.»

 

همچنین «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا از اینکه به نفتکش ایرانی اجازه داد تا بندر جبل طارق را ترک کند ابراز تاسف کرد.

نفتکش ایرانی «آدریان دریا» بامداد روز گذشته سرانجام پس از ۴۵ روز توقف در آب‌های جبل طارق، حرکت خود به مقصد آب‌های بین‌المللی را آغاز کرد.

 

این کشتی در حالی جبل طارق را ترک کرد که پیشتر وزارت دادگستری آمریکا از دولت محلی این منطقه خواسته بود به توقیف این کشتی ادامه داده و آن را تسلیم آمریکا کند. واشنگتن علاوه بر این، علیه این کشتی حکم توقیف صادر و خدمه آن را نیز به تحریم تهدید کرده است.

 

دادگاه عالی جبل طارق روز پنج شنبه حکم رفع توقیف این نفتکش ایرانی را صادر کرد.

اوایل ماه جولای دولت محلی جبل طارق با همدستی نیروی دریایی بریتانیا و به بهانه نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا این نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کرده بودند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار