سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ژنرال صهیونیست: دست کم گرفتن سید حسن نصرالله مطلقا ممنوع است

ژنرال صهیونیست:  دست کم گرفتن سید حسن نصرالله مطلقا ممنوع است مقامات صهیونیست از تحقق نظریه «سست‌تر از خانه عنکبوت» سید حسن نصرالله درباره رژیم اشغالگر و درک دقیق او از بحران‌های داخلی و ضعف این رژیم سخن می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال «یسرائیل زیف» در نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس سابق شعبه عملیات این ارتش، می‌گوید: دست کم گرفتن سید حسن نصرالله، [دبیرکل حزب‌الله لبنان]مطلقا ممنوع است، زیرا او یک انسان بسیار باهوش است».

وی در گفتگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: «نصرالله می‌داند، آن‌چه در اسرائیل روی می‌دهد، تحقق نظریه خانه عنکبوت او است که پس از آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰، مطرح کرد».

این ژنرال صهیونیست تصریح کرد: «او هر روز روزنامه‌های ما را می‌خواند، اخبار ما را دنبال می‌کند و چه بسا که ما را در حال صحبت کردن در تلویزیون نیز مشاهده می‌کند. او فروپاشی، تضعیف و اختلافات داخلی در اسرائیل را به خوبی می‌فهمد و می‌بیند».

زیف ادامه داد: نصرالله می‌بیند که نیازی به آتش‌گشودن و باز کردن در‌های جنگ ندارد.. او می‌گوید که به نخست وزیر بنیامین نتانیاهو نردبانی نمی‌دهد که بخواهد از درخت پایین بیاید و اسرائیلی‌ها را بار دیگر علیه او متحد کند، بلکه برعکس».

این مقام ارشد رژیم صهیونیستی گفت که کاری که سید حسن نصرالله انجام می‌دهد «تحریک برای توهین به دولت، تحقیر اسرائیل و نشان دادن ضعف آن است.. اسرائیل بسیاری از این امور را خواهد دید و تجربه خواهد کرد و بر سر دوراهی قرار خواهد گرفت.. اسرائیل با مشکل مهمی مواجه است، زیرا هر حرکتی از سوی آن می‌تواند به تشدید تنش با دست بسته از لحاظ سیاسی منجر شود».

وی در ادامه از نتانیاهو خواست، پیش از آن‌که، کنترل امور به طور کامل از دستش خارج شود، از «اصلاحات قضایی» که مخالفان آن را «کودتای قضایی» می‌دانند و برای همین تظاهرات‌های گسترده‌ای را از هفته‌ها پیش علیه کابینه او آغاز کرده‌اند، دست بردارد.

این ژنرال صهیونیست خطاب به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «نتانیاهو تو به هر مکان، به هرچیزی و به امنیت قومی ما لطمه می‌زنی».

در همین راستا، «اور هیلر» تحلیلگر نظامی در کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: نصرالله این چند دستگی و شکاف در اسرائیل را نقطه ضعف می‌داند و به دنبال بهره‌برداری از آن از طریق اقدامات تحریک‌آمیز در مرز‌ها است.

وی هشدار داد: «اگر نظامیان به ویژه خلبانان، تهدید خود را مبنی بر عدم حضور در خدمت عمل کنند، در هفته‌های آینده وارد یک اتفاق بد خواهیم شد و این به کارایی ارتش برای جنگ آسیب می‌زند».

از سوی دیگر، «گیلی کوهین» خبرنگار سیاسی تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی (کان)، فاش کرد که ارتش اسرائیل در جریان نشست روز گذشته با نتانیاهو برای «ارزیابی وضعیت» در خصوص لبنان با حضور یوآو گالانت وزیر جنگ و وزیر امور راهبردی از گزینه مذاکرات بین «اسرائیل» و لبنان، البته از طریق میانجی، درباره موضوع حساس مرز‌های زمینی بین دو طرف حمایت کرد.

از سوی دیگر، سخنرانی عاشورایی دبیرکل حزب‌الله لبنان، طی دو روز اخیر بازتاب ویژه‌ای در رسانه‌های صهیونیستی داشت و موجی از ترس و وحشت را در نهاد نظامی و سیاسی اشغالگران ایجاد کرد.

سید حسن نصرالله نتانیاهو و سران اشغالگر را از ارتکاب هرگونه حماقتی در قبال لبنان برحذر داشت و گفت: مقاومت لبنان در قبال مسئولیتش در دفاع از کشور و ایجاد بازدارندگی اهمال و سکوت نخواهد کرد و برای هر گزینه‌ای و مقابله با هر اشتباه یا حماقتی کاملا آماده خواهد بود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار