غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود

وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی با جعلی خواندن «خط سبز»، خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عمیحای الیاهو» وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه)، در گفتگو با رادیو ارتش «گلگلتز» خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری شد.

این وزیر صهیونیست گفت: «آن خط سبزی که سرزمین‌هایی را که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تحت کنترل خود درآورده، مشخص می‌کند، وجود ندارد و جعلی است.»

عمیحای الیاهو در ادامه به کرانه باختری فلسطین با نام‌های عبری آن‌ها اشاره کرد و افزود: «باید حاکمیت ما بر مناطق یهودا و سامره (اشاره به کرانه باختری) اعمال شود. این کار باید در اسرع وقت و تا جای ممکن به صورت هوشمندانه انجام شود.»

رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین پس از سال ۱۹۹۵ توافقی معروف به «اسلوی ۲» را امضا کردند که کرانه باختری را به سه بخش تقسیم کرد. این سه بخش به ترتیب «الف»، «ب» و «ج» نام دارند. منطقه الف که ابتدا ۳ درصد کرانه باختری را تشکیل می‌داد، در سال ۱۹۹۹ توسعه یافت و ۱۸ درصد کرانه باختری را شامل شد. غالب نهاد‌های این منطقه تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

در منطقه ب که ۲۱ درصد کرانه باختری را شامل می‌شود، تشکیلات خودگردان فلسطین تنها مسئولیت حوزه آموزش، بهداشت و اقتصاد را برعهده دارد. رژیم صهیونیستی امنیت بیرونی هر دو منطقه الف و ب را بر عهده دارد به این معنا که این رژیم هر زمانی که اراده کند، می‌تواند برای بازداشت و ترور هر شهروند فلسطینی وارد این مناطق شود.

در منطقه ج که حدود ۶۰ درصد اراضی کرانه باختری را در بر می‌گیرد، طبق توافق اسلو این منطقه باید تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین باشد، اما در عمل به طور کامل تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی است و اکثر شهرک‌های صهیونیستی نیز در آن واقع هستند. / فارس

ارسال نظر