دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وزیر صهیونیست: کرانه باختری باید هر چه سریع‌تر الحاق شود

وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی با جعلی خواندن «خط سبز»، خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عمیحای الیاهو» وزیر امور قدس در کابینه رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه)، در گفتگو با رادیو ارتش «گلگلتز» خواستار اشغال مستقیم کرانه باختری شد.

این وزیر صهیونیست گفت: «آن خط سبزی که سرزمین‌هایی را که اسرائیل در سال ۱۹۶۷ تحت کنترل خود درآورده، مشخص می‌کند، وجود ندارد و جعلی است.»

عمیحای الیاهو در ادامه به کرانه باختری فلسطین با نام‌های عبری آن‌ها اشاره کرد و افزود: «باید حاکمیت ما بر مناطق یهودا و سامره (اشاره به کرانه باختری) اعمال شود. این کار باید در اسرع وقت و تا جای ممکن به صورت هوشمندانه انجام شود.»

رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی‌بخش فلسطین پس از سال ۱۹۹۵ توافقی معروف به «اسلوی ۲» را امضا کردند که کرانه باختری را به سه بخش تقسیم کرد. این سه بخش به ترتیب «الف»، «ب» و «ج» نام دارند. منطقه الف که ابتدا ۳ درصد کرانه باختری را تشکیل می‌داد، در سال ۱۹۹۹ توسعه یافت و ۱۸ درصد کرانه باختری را شامل شد. غالب نهاد‌های این منطقه تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین هستند.

در منطقه ب که ۲۱ درصد کرانه باختری را شامل می‌شود، تشکیلات خودگردان فلسطین تنها مسئولیت حوزه آموزش، بهداشت و اقتصاد را برعهده دارد. رژیم صهیونیستی امنیت بیرونی هر دو منطقه الف و ب را بر عهده دارد به این معنا که این رژیم هر زمانی که اراده کند، می‌تواند برای بازداشت و ترور هر شهروند فلسطینی وارد این مناطق شود.

در منطقه ج که حدود ۶۰ درصد اراضی کرانه باختری را در بر می‌گیرد، طبق توافق اسلو این منطقه باید تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین باشد، اما در عمل به طور کامل تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی است و اکثر شهرک‌های صهیونیستی نیز در آن واقع هستند. / فارس

ارسال نظر