انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

رئیسی: خانواده شهدا پرچم‌داران جنگ اراده‌ها هستند

رئیسی: خانواده شهدا پرچم‌داران جنگ اراده‌ها هستند رئیس جمهور در دیدار با خانواده شهیدان خالقی‌پور گفت:‌ جنگ امروز جنگ اراده‌هاست، پدران و مادران شهدا را پیروز جنگ اراده‌های زمان خود و پرچم‌داران جنگ اراده‌های امروز است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور شامگاه چهارشنبه با حضور در منزل شهیدان خالقی‌پور، با مادر و دیگر اعضای خانواده این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در این دیدار که با حضور اعضای خانواده شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقی‌پور و سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، خانواده و به‌ویژه مادران و پدران شهدا را پرچم‌های برافراشته فرهنگ ایثار و شهادت و چشم و چراغ هر شهر و دیاری توصیف کرد.

 

رئیس جمهور با اشاره به فعالیت‌های تبلیغی مادر شهیدان خالقی‌پور در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: شما زبان گویای دین، انقلاب، جهاد و شهادت و الگوی موفق جهاد تبیین هستید که به قشرهای مختلف جامعه روحیه و انگیزه و ثبات قدم می‌دهید.

 

رئیسی، همچنین با بیان اینکه جنگ امروز جنگ اراده‌هاست، پدران و مادران شهدا را پیروز جنگ اراده‌های زمان خود و پرچم‌داران جنگ اراده‌های امروز دانست و افزود: برخلاف خواست دشمن که به‌دنبال کمرنگ و محو کردن یاد و اثرگذاری شهدا است، خانواده‌های شهدا در هر کوی و برزنی پرچم برافراشته فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

 

رئیس‌جمهور تصریح کرد: خانواده شهدا در امتحان خود برای دفاع از اسلام و انقلاب نمره قبولی گرفته و مایه افتخار همه ما و همه دوران‌ها هستند و امروز نوبت ماست که تلاش کنیم از ثمرات و برکات خون شهدا پاسداری و صیانت کنیم.

 

مادر شهیدان خالقی‌پور نیز در این دیدار در سخنانی با بیان اینکه همواره افسوس خوردم که چرا پسران بیشتری نداشتم تا در راه اسلام و انقلاب تقدیم کنم، گفت: وظیفه خود می‌دانم به نسل جوان بگویم که برای وجب به وجب خاک این کشور چه خون‌های پاکی بر زمین ریخته شده و امروز چه وظیفه سنگینی برای حراست از این نظام و انقلاب بر عهده ماست.

 

شهید داوود خالقی‌پور در تاریخ ۲۲ اسفند سال ۶۲ در عملیات خیبر و شهیدان رسول و علیرضا نیز در سال ۶۷ در عملیات مرصاد به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

 

همچنین حاج محمود خالقی‌پور، پدر شهیدان خالقی‌پور که از رزمندگان دفاع مقدس بود و سابقه رزم در لبنان علیه رژیم صهیونیستی را داشت در تیر ماه سال ۹۵ و در سن ۸۹ سالگی به دلیل شدت جراحات به پسران و همرزمان شهیدش پیوست.

 

رئیس جمهور در پایان این دیدار با اهدای لوح از ایثارگری‌ها و مقام والای این خانواده شهید تجلیل و قدردانی کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار