شرط دشوار عربستان برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
حماس شهادت یحیی السنوار را تایید کرد ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد

شرط دشوار عربستان برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

رسانه‌های عبری می‌گویند عربستان در ازای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موانعی ایجاد و شرط کرده است که به برنامه هسته‌ای دست یابد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 04
کد خبر: ۱۹۷۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داده است که سران رژیم صهیونیستی پس از سفر جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا به عربستان منتظر دریافت «اخبار مثبت» در مورد پیشرفت عادی سازی روابط تل‌آویو و ریاض هستند.

با این حال، به نظر می‌رسد عربستان شروط غیرممکنی را برای عادی سازی روابط تعیین کرده و به گفته این رسانه‌ها بهتر است مقامات تل آویو احساس راحتی خیال نکرده و عجله نکنند.

از جمله شروط دشوار ریاض کسب رضایت تل‌آویو برای غنی سازی اورانیوم در عربستان و ساخت رآکتور هسته‌ای در این کشور است. همچنین، ایجاد اتحاد دفاعی بین ریاض و واشنگتن از دیگر شروط مطرح شده از سوی عربستان است.

هاآرتص در انتهای گزارش خود نوشته است کنگره آمریکا به ایجاد اتحاد دفاعی با عربستان چندان مایل نیست، زیرا چنین امری برای آمریکا منفعتی ندارد و ممکن است این کشور را درگیر برخی درگیری‌های منطقه‌ای کند. همچنین به گفته هاآرتص، تل‌آویو هیچ تاثیری روی پروژه هسته‌ای عربستان ندارد.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نیز به نقل از یک مقام صهیونیست در این خصوص گفت که رفتار جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در قبال «تل آویو»، عربستان را به این باور رساند که «اسرائیل» حمایت آمریکا را از دست داده است.

فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان در ماه ژوئن در کنفرانس خبری مشترک با همتای آمریکایی خود گفته بود: «ما معتقدیم که عادی‌سازی به نفع منطقه است و منافع قابل توجهی برای همه به همراه خواهد داشت. اما بدون یافتن راهی به سوی صلح برای مردم فلسطین، هر عادی سازی مزایای محدودی خواهد داشت»./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار