وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

واکنش عربستان به ادعای اسرائیل درباره مالکیت بر خاک کشور‌های عربی

عربستان نقشه ادعایی منتشر شده از منطقه توسط صفحه‌های رسمی وابسته به رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی که ادعا می‌کند این نقشه‌ها متعلق به «اسرائیل تاریخی» است و در آن بخش‌هایی از اراضی فلسطین اشغالی، اردن، لبنان و سوریه الحاق شده است، به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که این کشور ادعای رژیم اشغالگر اسرائیل و ادعا‌های باطل آن در قبال نقشه منتشر شده از سوی صفحه‌های رسمی وابسته به خود را که در آنها بخش‌هایی از کشور‌های عربی (اردن لبنان و سوریه) ضمن مرز‌های ادعایی آن نشان داده می‌شود، محکوم می‌کند.

به نقل از خبرگزاری عربستانی واس، وزارت خارجه عربستان عنوان داشت که چنین ادعا‌های رادیکالی نشانگر نیت‌های مسئولان اشغالگر برای نهادینه کردن اشغالگری خود و ادامه تعدی‌های آشکار علیه حاکمیت کشور‌ها و نقض قوانین و عرف‌های بین‌المللی است.

عربستان مجدداً در این راستا خواسته خود را از جامعه بین الملل برای عمل به نقش خود جهت متوقف ساختن تعدی‌های اسرائیل علیه کشور‌های منطقه و ملت‌هایشان مطرح کرد و بر لزوم احترام به حاکمیت کشور‌ها و مرز‌های آنها جهت جلوگیری از وخامت بحران‌های منطقه و از بین بردن تلاش‌ها برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر تاکید کرد.

حساب کاربری «إسرائیل بالعربیة» در پلتفرم «ایکس» و دیگر شبکه‌های اجتماعی که توسط وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شود، نقشه‌های جعلی را منتشر کرد تاریخچه ادعایی درباره به اصطلاح «پادشاهی اسرائیل» را تبلیغ می‌کند.

حساب مذکور با انتشار نقشه‌های جعلی و در تلاش برای ادعای مالکیت سرزمین‌های عربی توسط رژیم اشغالگر، ادعا کرده بود که این پادشاهی ادعایی از ۳۰۰۰ سال قبل وجود داشته است و شامل سرزمین‌های کشور تاریخی فلسطین، بخشی از سوریه و بخشی از اراضی اردن بوده است.

این تلاش‌های رژیم صهیونیستی که از چند دهه قبل ادامه داشته، به دنبال جعل و وارونه جلوه دادن حقایق بوده و این رژیم ادعا می‌کند که بخشی از سرزمین‌های عرب ملک اصلی یهودیان بوده است.

اگرچه حقایق تاریخی و اسناد تاریخی بار‌ها حق فلسطینی‌ها بر کل سرزمین‌های اشغالی را تأیید کرده و ادعای رژیم صهیونیستی را در مجامع بین‌المللی رد کرده‌اند، اما اشغالگران همچنان بیشترین توان خود را صرف جعل اطلاعات تاریخی می‌کنند تا به حضور و نفوذ خود به منطقه مشروعیت ببخشند. / ایسنا

کلمات کلیدی: عربستان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر