مسائل منطقه و ایران؛‌ محور رایزنی مقام‌های پنتاگون با صهیونیست‌ها-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مسائل منطقه و ایران؛‌ محور رایزنی مقام‌های پنتاگون با صهیونیست‌ها

معاون وزیر دفاع آمریکا در امور اطلاعاتی و امنیتی در سفری به فلسطین اشغالی با مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره ایران و منطقه گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «رونالد مولتری»، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور اطلاعاتی و امنیتی طی چند روز گذشته در رأس هیاتی متشکل از مقام‌های ارشد پنتاگون به فلسطین اشغالی سفر کرده است.

 

وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای روز جمعه تصریح کرده مولتری سرپرستی هیئتی متشکل از رئیس آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا و دیگر مقام‌های ارشد پنتاگون را در سفر به فلسطین اشغالی به عهده داشته است.

 

طبق بیانیه پنتاگون، در این سفر که چهار روز به طول انجامید هیئت آمریکایی با مقام‌های وزارت جنگ رژیم صهیونیستی دیدار کرده است.

 

دو طرف درباره آنچه به ادعای طرف آمریکایی «تهدیدهی حزب‌الله» و «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در منطقه» خوانده شده بحث و تبادل نظر کرده‌اند. تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی میان واشنگتن و تل‌آویو از جمله دیگر موضوعات محور بحث میان مقام‌های دو طرف بوده است.

 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

 

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

 

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

 

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد. علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

 

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار