دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

افت ادامه‌دار محبوبیت نتانیاهو در نظرسنجی‌ها

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی از افزایش قدرت حزب بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و کاهش قدرت حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، نظرسنجی اخیر در اراضی اشغالی از کاهش محبوبیت حزب حاکم (لیکود) به رهبری بنیامین نتانیاهو در برابر بنی گانتس، رهبر حزب معارض «اردوگاه ملی» در کنست «اسرائیل» خبر می‌دهد.

 

خبرگزاری اسپوتنیک شامگاه جمعه گزارش داد که براساس نظرسنجی جدید روزنامه صهیونیستی معاریو، ائتلاف لیکود به رهبری نتانیاهو با از دست دادن دو کرسی از مجموع ۵۵ کرسی خود در کنست (پارلمان) در جایگاه دوم پس از احزاب معارض و عربی با ۶۷ کرسی قرار گرفت.

 

به نوشته روزنامه عبری معاریو، نظرسنجی جدید نشان داد که پس از لایحه جنجالی اصلاحات قضائی نتانیاهو، بین حزب حاکم و حزب معارض، در اختلاف کرسی‌های پارلمانی، شکاف محسوسی وجود دارد.

 

براساس این نظرسنجی، حزب لیکود به ریاست نتانیاهو با کسب ۲۷ کرسی در مقابل ۳۰ رأی حزب اردوگاه ملی به ریاست بنی گانتس حاکی از کاهش محبوبیت حزب نتانیاهو در اراضی اشغالی است.

 

گفتنی است نظرسنجی ماه گذشته میلادی (۱۶ ژوئن) پیش بینی کرد که در صورت برگزاری انتخابات پارلمانی در اراضی اشغالی، حزب لیکود بازنده رقابت انتخاباتی خواهد بود و حزب بنی گانتس با برتری محسوس و با تصاحب بیشتر کرسی‌ها صاحب حزب اکثریت در کنست خواهد بود.

 

این نظرسنجی نشان داد که بر خلاف نتایج نظرسنجی‌های گذشته حزب اردوگاه ملی به ریاست بنی گاتس، رقیب نتانیاهو با اختلاف ۸ کرسی به شکل محسوسی نه تنها صاحب اکثریت کرسی‌های کنست خواهد بود، بلکه محبوبیت و قدرت این حزب در فلسطین اشغالی روزبه روز افزایش خواهد یافت.

 

یک نظرسنجی دیگر در روزنامه عبری معاریو درباره کاندیدای برتر و مناسب برای تصدی نخست وزیری کابینه نشان داد که بنی گانتس با اختلاف محسوس و با کسب ۴۷ درصد آرا در مقابل ۳۷ درصد نتایناهو، کاندیدای مقبول‌تری برای ریاست کابینه از سوی مشارکت کنندگان در نظر گرفته شده است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار