پامپئو خواستار جلوگیری از اتمام تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پامپئو خواستار جلوگیری از اتمام تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران شد

وزیر خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد به تکرار ادعاها علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد ضمن ابراز نگرانی از فرا رسیدن موعد اتمام تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران خواستار تمدید این محدودیت‌ها شد.

 

او ایران را به راه‌اندازی کمپین ترور در یمن، سوریه و عراق متهم کرد. پامپئو در بخش دیگری از سخنانش از فرا رسیدن موعد رفع تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اکتبر ۲۰۲۰ و همچنین برداشته شدن ممنوعیت سفر علیه «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابراز نگرانی کرد. او از جامعه بین‌المللی خواست از وقوع این اتفاق جلوگیری کند.

 

وزیر خارجه آمریکا یادآوری کرد که قطعنامه‌ ۲۲۳۱ شورای امنیت که فروش تسلیحات به ایران را ممنوع می‌کند به انقضای خود نزدیک می‌شود. وی گفت: «زمان برای محدود کردن فعالیت ایران جهت انجام اقدامات تروریستی تنگ می‌شود.»

 

وی تصریح کرد: «جامعه بین‌المللی از فرصت زیادی برخوردار است تا موعد رهایی ایران از قید و بندها برای ایجاد آشوب‌های جدید را محاسبه کرده و کاری جهت جلوگیری از آن انجام دهد.»

 

قطعنامه ۲۲۳۱ در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای برجام به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید. همزمان با انقضای این قطعنامه در سال آینده میلادی منوعیت‌های سفر علیه سرلشکر قاسم سلیمانی و ۲۳ مقام دیگر ایرانی رفع خواهد شد.

 

پامپئو مدعی شد برای حل و فصل «مشکلات قدیمی در خاورمیانه به تفکرات جدید نیاز است.»

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده