تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

وضعیت ترافیکی معابر پایتخت ۱۵ مرداد ۱۴۰۲

وضعیت ترافیکی معابر پایتخت ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: توقف در حاشیه بزرگراه‌ها ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز یک شنبه پانزدهم مرداد ماه، نشان از خلوتی معابر و بزرگراه‌ها در سطح شهر تهران و احتمال افزایش تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

سرهنگ شریفی گفت: بزرگراه‌های تهران – کرج و بالعکس، همت، حکیم، هاشمی، یادگار، سلیمانی، بابایی، امام علی (ع)، باقری، زین الدین، اشرفی و چمران که معمولا پر ترافیک بودند الان در هر دو مسیر دارای ترافیکی روان و خلوت می‌باشند و در مسیر خیابان آزادی نیز در هر دو مسیر که معمولا در این ساعات متراکم بود وضعیت خوبی را شاهد هستیم.

 

ریس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: محدوده بزرگراه نواب و ورودی داخل تونل توحید دارای ترافیک نیمه سنگین می‌باشد.

 

وی بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی داشته باشند که به این دسته از رانندگان توصیه میگردد فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبحگاهی تردد نمایید.

 

وی همچنین گفت: طرح جناغی‌ها در ورودی و خروجی بزرگراه‌ها در حال اجراست و تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها، معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.

 

سرهنگ شریفی از رانندگان خواست در صورت خرابی خودرو به هیچ وجه در بزرگراه‌ها توقف نکرده و در صورت بروز نقص فنی حتما وسیله نقلیه را به منتهی الیه سمت راست هدایت و برای اطلاع دیگر رانندگان حتما از مثلث شبرنگ در فاصله‌ای مناسب استفاده نمایند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار