وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

آیت الله رئیسی: رسانه‌ها پل ارتباط بین مردم و مسئولان هستند

آیت الله رئیسی: رسانه‌ها پل ارتباط بین مردم و مسئولان هستند رئیس جمهور گفت: رسانه ها و خبرنگاران به عنوان پل ارتباطات بین مردم و مسئولان نقش مهمی بر عهده د ارند که باید تلاش روزانه و مخلصانه‌ای در عرصه های مختلف داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت الله سیدابراهیم رئیسی امروز دوشنبه در آستانه روز خبرنگار در سازمان صدا و سیما حضور یافت و از بخش های مختلف این رسانه دیدن کرد.

رئیس جمهور با حضور در استودیو خبری ساعت 14 شبکه یک سیما تصریح کرد: خبرنگاران در تبیین خواسته های مردم برای مدیران و دولتمردان و همچنین در بیان دیدگاه های مسئولین و دولتمردان برای مردم نقش مهمی دارند.

 

وی در ادامه با اشاره به نقش ویژه رسانه ها خاطرنشان کرد: رسانه ها و خبرنگاران به عنوان پل ارتباطات بین مردم و مسئولان نقش مهمی بر عهده د ارند که باید تلاش روزانه و مخلصانه‌ای در عرصه های مختلف داشته باشند.

 

وی یاد شهدای خبرنگار را گرامی داشت و گفت: به گفته رییس صدا و سیما رسانه ملی ۱۶۰ شهید دارد که برخی از آنها شهدای روزهای اول انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس و برخی هم مدافعان حرم هستند.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه رسانه ملی در انتقال پیام و تبیین افکار عمومی نقش مهمی دارد، گفت: رسانه ملی کانون و مرکز فرهنگ و فکر و بالندگی در کشور است و این رسانه یکی از مهمترین مسئولیت ها را در بخش فرهنگ ساز کشور بر عهده دارد.

 

وی افزود: رسانه ملی در دفاع از ارزش های اسلامی و ارائه سبک زندگی ایرانی و اسلامی نقش مهمی دارد و باید روز به روز این نقش مهم خود را قوی تر کند.

 

رییس جمهور با بیان اینکه دولت نقدپذیر است و نقد و نظر را برای خود مفید می داند، گفت: ممکن است به برخی اقدامات دولت انتقاداتی وارد باشد ولی این دولت، منتقدان را افراد بی شناسنامه و بی هویت نمی‌داند و برای شنیدن صحبت های منتقدان گوش شنوا دارد.

 

رئیسی در پایان گفت: برای دولت، صحبت اصحاب رسانه و اصحاب تحلیل حائز اهمیت است و گام های خوبی در رسانه ملی در این زمینه برداشته است و امروز رسانه ملی شاهد یک نگاه تحولی است که معتقدیم با این‌ نگاه تحولی می تواند به سمت قله های پیشرفت حرکت کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار