حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

یورش نظامیان صهیونیستی به اردوگاه نابلس

یورش نظامیان صهیونیستی به نابلس برای تخریب خانه یک فلسطینی با مقابله مقاومت با اشغالگران روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان اشغالگر اسرائیلی به شرق نابلس یورش بردند. منابع محلی اعلام کردند که در پی یورش اشغالگران اسرائیلی به نابلس، مبارزان مقاومت با آنان وارد درگیری مسلحانه شدند.

 

مبارزان مقاومت همچنین در مسیر خودروهای نظامیان صهیونیستی چند بمب منفجر کردند.

 

از سوی دیگر اعلام شده است که نیروهای پشتیبانی دشمن صهیونیستی راهی نابلس شدند.

 

همزمان، تایمز اسرائیل گزارش داد که نیروهای ارتش بامداد روز سه شنبه وارد اردوگاه آوارگان فلسطینی در نزدیکی نابلس شدند تا خانه یک عضو حماس را تخریب کنند.

 

در بیانیه‌ای کوتاه پس از نیمه‌شب سه‌شنبه، نیروهای اشغالگر اسرائیل تأیید کردند که نیروهای نظامی برای تخریب خانه «عبدالفتاح حسین خاروشا»، یکی از اعضای گروه فلسطینی حماس، وارد اردوگاه آوارگان عسکر در حومه نابلس شده‌اند.

 

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که نیروهای صهیونیست هنگام ورود به اردوگاه با پرتاب گاز اشک‌آور مواجه شدند و کار برای آنان بسیار سخت شد.

 

خانه خاروشا در نابلس چندین ماه است که برای تخریب همراه با پسرش که به کمک برای حمله برنامه ریزی شده متهم است، زیر نظر قرار گرفته شده است.

 

رژیم صهیونیستی مرتباً خانه‌های فلسطینی‌هایی را که متهم به انجام حملات هستند و نیز همدستان آنها را به عنوان یک سیاست ویران می‌کند. کارآیی این سیاست حتی در داخل تشکیلات امنیتی رژیم صهیونیستی به شدت مورد بحث قرار گرفته است، در حالی که فعالان حقوق بشر این عمل را به عنوان مجازات دسته جمعی ناعادلانه محکوم می‌کنند.

 

روند تخریب خانه فلسطینی‌ها معمولاً چندین ماه طول می‌کشد، زیرا مقدمات تخریب انجام می‌شود و دستور از طریق دادگاه راه صادر می‌شود. نیروهای اشغالگر اغلب منتظر زمان مناسب برای ورود به شهرها یا محله‌های فلسطینی برای عملیات تخریب خانه فلسطینی‌ها هستند.

 

عبدالفتاح حسین خاروشا، ۴۹ ساله، متهم به انجام حمله مرگبار در حواره از سوی حماس است. خاروشا در حمله ارتش اشغالگر اسرائیل در ۷ مارس ۲۰۲۳ به شهادت رسید.

 

خشونت و درگیری‌ها در سراسر کرانه باختری طی یک سال و نیم گذشته افزایش یافته است. این تشدید تنش را در افزایش حملات تیراندازی فلسطینیان به اشغالگران و افزایش حملات شهرک‌نشینان یهودی افراطی علیه فلسطینی‌ها ردیابی کرد.

 

حملات فلسطینیان در رژیم صهیونیستی و کرانه باختری از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۶ کشته و تعدادی دیگر زخمی از میان اشغالگران برجای گذاشته است. بر اساس گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، ۱۶۸ فلسطینی در کرانه باختری نیز در همین مدت شهید شده‌اند که اکثر آنها در درگیری با نیروهای امنیتی یا هنگام انجام حملات به شهادت رسیده‌اند. همچنین برخی شهدای فلسطینی غیرنظامیان بودند و برخی دیگر در شرایط نامشخصی به شهادت رسیدند. از آسیب دیدن و شهادت توسط شهرک نشینان مسلح صهیونیستی نیز طی شش ماه گذشته به کرات در مناطق اشغالی گزارش شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار