بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند

تفهیم اتهام ۶ نفر در ارتباط با پرونده ضرب و شتم معاون منطقه آزاد ارس

تفهیم اتهام ۶ نفر در ارتباط با پرونده ضرب و شتم معاون منطقه آزاد ارس دادستان عمومی و انقلاب جلفا گفت: در روند پرونده ضرب و شتم معاون اقتصادی منطقه آزاد ارس در مجموع ۶ نفر در رابطه با این پرونده بازداشت و تفهیم اتهام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 10
کد خبر: ۱۹۸۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در روز‌های گذشته معاون اقتصادی منطقه آزاد ارس توسط گروهی در محل کارش مورد ضرب و شتم قرار گرفت برای پیگیری روند طی شده برای رسیدگی به اقدام این افراد گفتگویی با مقام قضایی جلفا داشتیم.

یوسف احمدی دادستان عمومی و انقلاب جلفا در این رابطه گفت: در روند پرونده ضرب و شتم معاون اقتصادی منطقه آزاد ارس در مجموع ۶ نفر در رابطه با این پرونده بازداشت و تفهیم اتهام شده که هم اکنون همگی با قید وثیقه آزاد هستند.

وی افزود: ۳ نفر در همان روز حادثه تحت نظر قرار گرفته و بعد از یک روز و ۳ نفر دیگر نیز که نقش اصلی در ایجاد ضرب و جرح داشتند اخیرا بازداشت و بعد از ۳ روز و تفهیم اتهام با قید وثیقه آزاد شده اند.

احمدی با اشاره به اینکه در روز حادثه با شکایت شاکی و گزارش نیروی انتظامی پرونده تشکیل شده است، اضافه کرد: علاوه بر معاون منطقه آزاد ارس خود این سازمان نیز در این پرونده به عنوان شاکی به علت تخریب اموال دولتی حضور دارد.

احمدی اتهامات نفرات یاد شده را توهین و اهانت به مامور دولت در حین انجام وظیفه ضرب و جرح تخریب اموال عمومی و اخلال در نظم عمومی عنوان کرد که متهمان در این رابطه تفهیم اتهام شده‌اند.

این مقام مسئول قضایی در جلفا مردم و شهروندان را به صبر و حوصله و خویشتنداری و مسئولان را به صعه صدر و تکریم ارباب رجوع دعوت کرد تا دیگر شاهد بروز حوادث نظیر آنچه اتفاق نباشیم. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار