نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حکم توقیف اموال وزیر نفت سابق عراق صادر شد

حکم توقیف اموال وزیر نفت سابق عراق صادر شد دادگاه عراق در حکمی حکم توقیف اموال نفت وزیر دولت مصطفی الکاظمی را به دلیل فساد صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۰۶

به کزارش راهبرد معاصر، شعبه‌ای از دادگاه تحقیقات منطقه الکرخ بغداد که مخصوص رسیدگی به جرائم فساد مالی مقامات است، امروز (دوشنبه) حکم به توقیف تمامی اموال منقول و غیر منقول «احسان عبدالجبار» وزیر نفت دوره مصطفی الکاظمی داد.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق (واع) او متهم به سوءاستفاده از مقام خود و دریافت رشوه از تعدادی سرمایه‌گذار حوزه نفتی شده است تا چندین قرارداد را به نفع آن‌ها پیش ببرد. «احسان عبدالجبار» از ششم جولای ۲۰۲۰ الی ۲۷ اکتبر ۲۰۲۲ وزیر نفت عراق بود.

 

وزیر نفت سابق عراق پیش از این سمت نیز مدیر عامل شرکت نفت بصره بود. رأی نهایی هنوز صادر نشده و احسان عبدالجبار در قید بازداشت نیست.

 

این فرد همچنین در سپتامبر ۲۰۲۲ به تصرف زمین‌های شرکت نفت عراق در منطقه «المنصور» بغداد و منطقه « الرباط» در استان بصره و فروش و اجاره آن‌ها متهم شده بود. همچنین اتهاماتی در خصوص درخواست مبالغ مالی زیاد از شرکت‌های خارجی برای پیروزی در مناقصه نوسازی پروژه تصفیه گاز در میدان نفتی «القرنه الغربی» متوجه احسان عبدالجبار است.

 

توقیف اموال وزیر نفت سلبق عراق در شرایطی است که دادگاه تحقیقات الکرخ بغداد در سک سال اخیر احکام متعددی در خصوص مقابله با فساد مقامات صادر کرده و «محمد شیاع السودانی» نیز بارها گفته است که در موضوع فساد بسیار جدی است؛ او در نوامبر ۲۰۲۲ از تشکیل «کمیته عالی مبارزه با فساد» خبر داده بود.

 

بسیاری از محافل در عراق از وجود فساد گسترده در دولت مصطفی الکاظمی سخن می‌گویند. در این راستا اختلاس ۲.۵ میلیارد دلاری در وزارت دارایی دولت الکاظمی در عراق به «دزدی قرن» معروف شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار