گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

واکنش تأمل‌برانگیز انگلیس به حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع)

واکنش تأمل‌برانگیز انگلیس به حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) سفیر انگلیس در تهران در واکنش به حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع)، آن را «حادثه» توصیف کرد!
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران حمله تروریستیدیروز به حرم شاهچراغ (ع) در شیراز را یک «حادثه» خواند!

سفیر انگلیس در تهران در پیامی در رسانه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) به صورت تأمل‌برانگیزی در این ارتباط نوشت: از شنیدن خبر حوادث دیروز در شیراز بسیار متاثر شدم.

وی که کشورش سابقه طولانی در حمایت از تروریست‌ها را در کارنامه خود دارد، در این باره مدعی شد: به خانواده‌های افراد آسیب دیده تسلیت می‌گویم! خشونت علیه مردم، به هر شکلی، هیچ گونه توجیهی ندارد.

وزارت خارجه سلطان نشین عمان هم پیشتر به حادثه تروریستی شاهچراغ ع در شهر شیراز در جنوب ایران واکنش نشان داد.

وزارت خارجه سلطان نشین عمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: عمان مراتب همدردی و تسلیت خود را به کشور دوست، جمهوری اسلامی ایران و خانواده قربانیان حمله به شاهچراغ در شهر شیراز که روز گذشته رخ داد، ابراز می‌دارد و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل آرزو می‌کند.

وزارت خارجه عراق هم حمله تروریستی به زائران حرم شاهچراغ ع در شهر شیراز در جنوب ایران را به شدت محکوم کرد.

در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده بود: عراق ضمن محکومیت این حمله و ابراز انزجار شدید از این حمله تروریستی به زائران حرم شاهچراغ در شهر شیزار که شماری شهید و زخمی برجای گذاشت، بر موضع خود در مخالفت با انواع تروریسم و ایستادگی در کنار جامعه بین المللی در مقابله با تروریسم تاکید کرد.

وزارت خارجه عراق همچنین بر حمایت خود از همه تلاش‌های حسنه با هدف از بین بردن افراط گرایی و خشونت تاکید کرد. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار