علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

افشای طرح MI۶ انگلیس برای ترور رهبران آفریقایی

افشای طرح MI۶ انگلیس برای ترور رهبران آفریقایی مقامات روس می‌گویند که دولت انگلیس با همکاری اوکراین، یگانی را برای حذف و ترور رهبران و مقامات آفریقایی تشکیل داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از «منابع دیپلماتیک-نظامی» اعلام کرد که دولت انگلیس با همکاری ارتش و نهادهای امنیتی اوکراین برای مقابله با همکاری روسیه و کشورهای آفریقایی، یگانی را برای حذف رهبران آفریقایی تشکیل داده است.

 

به گفته این منابع آگاه، سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (MI۶) برای مقابله با همکاری روسیه و کشورهای آفریقایی، یگانی متشکل از ۱۰۰ نظامی نئونازی و آموزش‌دیده اوکراینی را آماده کرده و به‌زودی آنها را به آفریقا اعزام می‌کند.

 

مهمترین هدف و کار این یگان، ایجاد خرابکاری در زیرساخت‌های کشورهای آفریقایی و حذف رهبران و مقامات آفریقایی است که خواستار همکاری و توسعه روابط با روسیه هستند.

 

این گروه مسلح در هفته‌های آینده از طریق یک کشتی اجاره شده از بندر ایزمائیل اوکراین حرکت می‌کنند و مقصد آن‌ها شهر «اومدورمان» سودان خواهد بود.

 

این منابع آگاه در گفت‌وگو با اسپوتنیک همچنین تأکید کردند که ویتالی براچوک، فرمانده نظامی در سرویس اطلاعاتی اوکراین، رهبری گروه مسلح اوکراینی را برعهده خواهد گرفت و اشاره کردند که وی تجربه «عملیات کشتار موفق» را دارد و قبلاً چنین عملیات‌هایی شرکت داشته است.

 

اخیراً برخی کشورهای آفریقایی از جمله مردم کشور نیجر خواستار خروج نیروهای نظامی غربی از کشورهای خود شدند. نیروهای گارد ریاست جمهوری نیجر چهارشنبه (۴ مرداد ۲۶ ژوئیه) محمد بازوم رئیس جمهور این کشور را در داخل کاخ ریاست جمهوری در بازداشت قرار دادند و سپس او را از مقامش برکنار کردند.

 

کودتاچیان نیجر روز جمعه (۶ مرداد ۲۸ ژوئیه)، ژنرال عبدالرحمن چیانی را به عنوان رئیس شورای انتقالی این کشور منصوب کردند.

 

نیجر با ۱.۳ میلیون کیلومترمربع مساحت، پهناورترین کشور در منطقه غرب آفریقاست و اکثریت جمعیت ۲۴ میلیون نفری آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند. نیجر هر چند یکی از فقیرترین کشورهای جهان است اما از بزرگ‌ترین ذخایر اورانیوم نیز برخوردار است. این کشور تا سال ۱۹۶۰ مستعمره فرانسه بود و در این سال استقلال خود را از این کشور اعلام کرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار