علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

بی ادبی نخست وزیر انگلیس مقابل ماکرون+عکس

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس پایش را روی میز امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 23
کد خبر: ۱۹۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا روز پنجشنبه در زمان ملاقات با امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، پای خود را روی میز کوچک یکی از دفاتر کاخ الیزه گذاشت.

 

خبرگزاری انگلیسی رویترز عکس و فیلم این حرکت غیرمعمول دیپلماتیک را با عنوان «احساس بودن در خانه خود» منتشر کرده است. این خبرگزاری، درباره این رفتار نخست وزیر محافظه‌کار بریتانیا نوشت: «بوریس جانسون که هرگز در دوره حیات سیاسی خود از دلقک بازی شرم نکرده، در زمان حضور خبرنگاران در یکی از اتاق‌های کاخ الیزه با آن‌ها شوخی می‌کرد و برای مدت کوتاهی پای خود را روی یکی از میزها دراز کرد.»

 

دقایقی پیش از ثبت این «بی‌نزاکتی سیاسی»، امانوئل ماکرون ضمن رد تجدید نظر کلی در توافق برکزیت تاکید کرده بود که مدت زیادی تا مهلت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا باقی نمانده است.

 

این ماجرا در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های فرانسه به شدت جنجالی شده است. در حالی که بسیاری از کاربران به ویژه در توئیتر این حرکت بوریس جانسون را توهین به فرانسه و ماکرون دانسته‌اند، روزنامه پاریزین (نزدیک به راست‌های میانه روی فرانسه) ماجرا را به نقل از تام راینر، خبرنگار اسکای نیوز به شکل دیگری روایت کرده است. بنا بر این روایت، آقای ماکرون در همان زمان توضیح می‌داده که با توجه به اندازه این «میز عسلی» می‌توان پا را روی آن دراز کرد. نخست وزیر بریتانیا هم بلافاصله پس از شنیدن این جمله، پایش را برای لحظاتی روی میز می‌گذارد. پاریزین نتیجه گرفته که این حرکت «توهین آمیز» نبوده است.

 

بوریس جانسون در زمان تصدی شهرداری لندن، وزارت خارجه دولت محافظه‌کار ترزا می و پس از آن، کم حاشیه نبوده است. فارغ از شکل لباس پوشیدن و آرایش موها، سال گذشته چای دادن وی به خبرنگاران بسیار پر سر و صدا شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار