جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

مخبر: دشمنان 400 میلیون دلار برای مدیریت اغتشاشات هزینه کردند

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان 400 میلیون دلار برای مدیریت اغتشاشات هزینه کردند، گفت: در اغتشاشات 50 هزار نفر را از سراسر دنیا جمع کردند و با تمام امکانات به تهران فرستادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در افتتاحیه نخستین همایش ملی آموزش مدیران و کارشناسان حقوقی دستگاه های اجرایی گفت: این طور نیست که با وجود کشورهایی چون سلطه بین المللی، از نهادهای عمومی و بین المللی کاری برنیاید.

 

وی ادامه داد: در کشور از نظر تعداد تحریم ها اولین هستم؛ هیچ کشوری نیست که من را تحریم نکرده باشد. از کانادا و استرالیا و اروپا و آمریکا و دیگر کشورها من را تحریم کردند.

 

مخبر تاکید کرد: اولین بار در اروپا من را تحریم کردند؛ آنجا وکیل گرفتیم و ظرف دو سال از تحریم درآمدم؛ حالا بگذریم به محض اینکه از تحریم درآمدم از سوی کشور دیگر تحریم شدم.

 

معاون اول رئیس جمهور گفت: وقتی دولت را تحویل گرفتیم ذخایر اقلام اساسی همچون گندم در وضعیت قرمز قرار داشتند. زمان تحویل دولت سیزدهم با تورم 60 درصدی مواجه بودیم. ظرفیت ذخایر گندم را ظرف سه ماه به صد در صد رساندیم.

 

وی در بخش دیگری گفت: در اغتشاشات 50 هزار نفر را از سراسر دنیا جمع کردند و با تمام امکانات به تهران فرستادند، نمونه این قضیه را در تاریخ نداریم.

 

معاون اول رئیس جمهور افزود: تمام خواننده های معروف دنیا را که هر کدام چند میلیون دنبال کننده داشتند یک جا علیه ایران جمع کردند. به سلبریتی ها و فوتبالیست های معروف مثل مسی پول دادند تا علیه جمهوری اسلامی توئیت بزنند. 400 میلیون دلار برای مدیریت اغتشاشات هزینه کردند.

 

مخبر با بیان اینکه رشد نقدینگی امروز ما به حدود 25 درصد رسیده، گفت: فکر می‌کردیم تا پایان سال به این عدد برسیم که امروز رسیدیم؛ این اتفاق بزرگی است.

 

وی افزود: تورم ماهانه ما از فروردین ماه 1402 به شدت کاهشی شده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار