درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مخبر: تعامل سازنده‌ای بین دولت و مجلس حاکم است

معاون اول رئیس جمهور گفت: خوشبختانه تعامل سازنده‌ای بین دولت و نمایندگان حاکم است و معتقد هستیم نمایندگان خانه ملت پشتوانه و بازوی خوبی برای دولت هستند تا کارها و برنامه‌های کشور با سرعت بیشتری به سرانجام برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی در آستانه سالروز بازگشت آزادگان به کشور با محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور دیدار کردند.

 

مخبر در این جلسه با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به کشور، گفت: خانواده معظم شهدا، ایثارگران و آزادگان از جایگاه ویژه‌ای نزد ملت ایران برخوردار هستند و همواره در صف نخست حفاظت و حراست از نظام و میهن اسلامی بوده‌اند.


وی از خانواده شهدا و ایثارگران به‌عنوان ظرفیتی بزرگ برای کشور یاد کرد و افزود: متاسفانه آنطور که باید نتوانسته‌ایم از این ظرفیت مهم‌ در توسعه و حرکت‌های پیشران کشور استفاده کنیم که لازم است در این خصوص برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.

 

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به مسائل و‌ مشکلات پیش روی کشور در زمان آغاز بکار دولت مردمی تصریح کرد: دولت سیزدهم از ابتدا با مشکلات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف مواجه بود که با همت و تلاش بی‌وقفه و شبانه‌روزی توانست بخش زیادی از مسائل و تهدیدها را پشت سر بگذارد.

 

مخبر همچنین با اشاره به روابط نزدیک و صمیمانه میان دولت و مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعامل سازنده‌ای بین دولت و نمایندگان حاکم است و معتقد هستیم نمایندگان خانه ملت پشتوانه و بازوی خوبی برای دولت هستند تا کارها و برنامه‌های کشور با سرعت بیشتری به سرانجام برسد.

 

در این جلسه اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی نیز هر کدام در سخنانی مسائل و مشکلات پیش روی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را مطرح کردند و سپس به تشریح دغدغه‌ها و کاستی‌ها حوزه‌های انتخابیه خود پرداختند./ تسنیم

ارسال نظر