ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

حماس، یک پهپاد رژیم صهیونیستی را به کنترل درآورد

حماس، یک پهپاد رژیم صهیونیستی را به کنترل درآورد «القسام»، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد رزمندگان این گروه یک پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی را در حال جمع‌آوری اطلاعات از شرق غزه تحت کنترل خود درآورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، ظهر امروز (سه‌شنبه)، اعلام کرد، رزمندگان این گروه موفق شده‌اند یک پهپاد رژیم صهیونیستی را تحت کنترل خود در آوردند.

 

کتائب القسام خبر داد که این پهپاد از نوع «اوربیتر k1» بوده و شامگاه دوشنبه نیروهای مقاومت آن را در شرق غزه تحت کنترل خود درآورده‌اند.

 

این گروه مقاومت در ادامه اشاره کرد این پرنده بدون‌سرنشین در حال انجام یک مأموریت شناسایی خصمانه در حریم هوایی شرق غزه بود که تحت کنترل رزمندگان مقاومت درآمد.

 

کتائب القسام در فایل ویدئویی که از این پهپاد منتشر کرده، اعلام کرد ضمن جمع‌‌آوری اطلاعات از این پرنده برای ترور و حملات انتحاری استفاده می‌شود.

 

نیروهای مقاومت فلسطین در ماه‌های گذشته چند پهپاد رژیم صهیونیستی را در کرانه باختری و غزه سرنگون کردند. در جریان تجاوز همه‌جانبه رژیم صهیونیستی در تیرماه سال جاری به شهر جنین در شمال کرانه باختری نیروهای مقاومت چند پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند.

 

رژیم صهیونیستی اواسط تیرماه رزمندگان جنبش جهاد اسلامی فلسطین را در شهر جنین تحت محاصره خود درآورد تا آن‌ها را ترور کند. رزمندگان مقاومت طی این حمله دست‌کم سه پهپاد رژیم صهیونیستی را ساقط کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار